Pc leasen

Ben je klaar om een nieuwe investering te doen in computers voor je onderneming, maar wil je dit liever niet met eigen middelen aanschaffen? GoGreen IT ondersteunt je bij de aanschaf van een nieuw computerpark waarbij je betaalt voor gebruik in plaats van bezit. Met behulp van pc leasen rust jij jouw medewerkers uit met kwalitatieve refurbished computers, zonder de aanschafkosten. En het mooiste: het is dé stap die je als bedrijf zet naar duurzaam ondernemen.

Welke desktops kan ik leasen?

Bij GoGreen IT kun jij pc’s leasen die volledig aansluiten op je wensen. Zo kun je helemaal zelf het volledig computerpark van je onderneming samenstellen. Met een variatie in processoren, grafische kaarten, opslag en meer bepaal je zelf waar je pc bij het leasen aan moet voldoen. Bovendien bieden wij ook compacte desktops aan, zoals een mini pc, en iPad. Naar welk soort desktop je ook naar op zoek bent, wij bieden een hoge kwaliteit aanbod refurbished computers die volledig afgestemd zijn op jouw ICT behoefte.

Zo werkt pc leasen bij GoGreen IT

Zorgeloos je bedrijf laten groeien met betrouwbaar ICT voor een scherp maandtarief, dat is wat GoGreen IT haar klanten aanbiedt. De pc’s worden na een grondige check en met de nieuwste software update afgeleverd. Bij het pc leasen ontvang je van ons gedurende de leaseperiode altijd service en garantie. Ondanks de hoge kwaliteit desktops, kan het voorkomen dat er tijdens het leasen een defect optreedt. Wij zorgen binnen 24 uur dat de computer gerepareerd is of vervangen wordt voor een ander exemplaar. Zo hoef jij nooit een computer aan te schaffen of te onderhouden. Na 3 jaar halen wij de computers bij je op en leveren wij je weer nieuwe computers op maat. Dat is zorgeloos ondernemen!

De voordelen van een desktop leasen

Desktop leasen voor een vast maandbedrag is een uitstekend alternatief voor de aanschaf van nieuwe computers. Niet enkel weet je iedere maand waar je financieel aan toe bent, aanvullend levert het zelfs meerdere voordelen op:

 

  • Desktop leasen vereist vooraf geen grote investering
  • Je werkt altijd met hoge kwaliteit apparatuur
  • Vast, laag maandtarief gedurende de leaseperiode
  • Je kunt altijd rekenen op service en garantie
  • Pc leasen is voor iedere onderneming mogelijk
  • GoGreen IT maakt enkel gebruik van hoogwaardige refurbished pc’s. Hierdoor draag jij je steentje bij aan duurzaam ondernemen.

Pc bestellen en leasen?

Je bent op zoek naar nieuwe computers voor je onderneming? Pc leasen is een mooi alternatief voor de aanschaf van een nieuw computerpark zonder direct een grote investering te moeten doen. Breng nu jouw desktops helemaal op smaak en stel bij GoGreen IT je computers samen. Krijg aansluitend direct een realistisch kostenweergave en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Weet je nog niet welke pc’s passen binnen je bedrijf en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk bij het vinden van een computerpark waar je onderneming mee kan groeien.

 

 

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.