Zakelijke computers kopen

Op zoek naar nieuwe zakelijke computers? Iedere pc moet afgestemd zijn op de werkzaamheden binnen je onderneming om een optimale werkflow te realiseren. GoGreen IT ondersteunt je bij de aanschaf van een nieuw computerpark. Na de gratis bespaar analyse van je werkplekken ontvang je bespaar advies over de juiste zakelijke computers. Vervolgens ontvang je de werkplekken op locatie. Eventueel maak je gebruik van onze oplevering en installatie service.

Over GoGreen IT

Zakelijke computers bestellen – Zo werkt het

1. Gratis en vrijblijvende besparingsanalyse: We kijken samen met jou wat je onderneming écht nodig heeft aan IT oplossingen. Zo bieden wij passend advies om een optimale werkplek op maat te realiseren.

2. Bespaaropties: Wil je kopen of leasen? De keuze is aan jou! Beide opties zijn voorzien van 3 jaar garantie en service.

3. Installatie en levering op locatie: Maak een keuze uit eigen installatie of installatie door GoGreen IT. Wij leveren en installeren je computers snel op de door jou gewenste locatie.

4: Opkopen PC’s: na drie jaar kopen wij de zakelijke pc’s graag van je terug. Het bedrag krijg je als korting op je ‘nieuwe’ werkplekken. De pc’s welke wij terugnemen worden hergebruikt of verantwoord gerecycled. Dat is duurzaam ondernemen

Jouw voordelen

Vraag een gratis bespaar analyse aan

Duurzaam ondernemen én genieten van hoge kwaliteit pc’s, dat is de kracht van GoGreen IT. Benieuwd hoe jouw ideale IT werkplek eruitziet? Vraag nu een gratis en vrijblijvende besparingsanalyse aan via ons contactformulier!

Contact opnemen

Wil je graag meer informatie over de #NUL-meting? Of heb je een andere reden om contact op te nemen? Geef het aan en wij nemen dan met de juiste voorkennis contact met jou op. Zo voorkomen we onnodige tijdsverspilling voor jou. Kun je niet langer wachten? Pak je telefoon en neem contact met ons op.

Hoe wens je het contact?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.