Betaalmethoden informatie GoGreen IT

 

iDEAL:

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

 

  

Bank overschrijving:

U kunt er ook voor kiezen om uw order te plaatsen onder vooruitbetaling per bank. U maakt dan zelf het benodigde bedrag over onder vermelding van het ordernummer. Bij de tenaamstelling kunt u GoGreen IT  opgeven. Nadat u uw bestelling hebt afgerond ontvangt u de orderbevestiging waarop alle benodigde gegevens vermeld staan. Houdt u er rekening mee dat een handmatig verrichte betaling een verwerkingstijd kent. Afhankelijk van de bank waarmee u betaalt, worden uw producten meestal binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

 

Naam Rekeninghouder: GoGreen IT
Rekeningnummer: 355471876 (Rabobank)
IBAN nummer: NL38 RABO 0355 4718 76
BIC nummer: RABONL2U

 

 

Bancontact / Mister Cash:

Meest geaccepteerde Belgische betaalmethode. Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem gezamenlijk ontwikkeld door banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

 

 

SOFORT Banking:

SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom dit zo is? Met SOFORT maakt u simpelweg gebruik van uw beproefde, veilige Internetbankieren. Het invoeren van de gegevens en codes voor uw Internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH. SOFORT GmbH stuurt de in uw overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar uw bank. Uw vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden door SOFORT niet opgeslagen, maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan uw bank overgedragen.

 

Creditcard: 

U kunt bij ons met Visa of Mastercard betalingen verrichten tot maximaal € 250,-

 

Klarna:

Wil je de aankoop eerst proberen alvorens te betalen? Dat kan met Klarna. Het is mogelijk om de aankoop nu te betalen of tot en met 30 dagen later. Zelfs in drie gelijke delen betalen behoort tot de opties. 

 

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.