Verzendkosten en Levertijd informatie GoGreen IT

Verzendkosten:

Voor zendingen binnen Nederland én Belgie rekent GoGreen IT géén verzendkosten. Alle tarieven:

Nederland: € 0,-

Belgie: € 0,-

Duitsland: € 11,50

Overige zendingen binnen EU: Prijs op aanvraag

Zendingen buiten EU: Prijs op aanvraag

Levertijd:

GoGreen IT hanteert binnen heel Nederland een levertermijn van 1 tot 2 werkdagen (Leveringen in België 2 tot 3 werkdagen). Het lukt ons echter in de meeste gevallen om bestellingen binnen 1 werkdag te leveren. De leveringsvoorwaarden zijn onder voorbehoud. GoGreen IT is niet verantwoordelijk voor vertraging door derden of bij overmacht. Mocht er vertraging zitten op de levering van uw order dan brengen wij u hiervan op de hoogte. 

Afhalen:

Als u voor de optie ‘afhalen’ kiest, zullen de verzendkosten uiteraard vervallen. Wij nemen telefonisch contact met u op zodra de order klaar staat om afgehaald te worden. Ook hiervoor geldt een lever/verwerkingstijd van 1 tot maximaal 2 werkdagen.

Leveringsdagen:

Bestellingen worden verzonden op werkdagen van maandag t/m vrijdag en worden geleverd op werkdagen. Orders die geleverd moeten worden op particuliere adressen kunnen ook op zaterdag geleverd worden.

Verzendwijze:

Bij bezorging van onze zendingen dient er iemand op het ontvangstadres aanwezig te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Mocht er niemand aanwezig zijn op het moment van bezorging dan zijn er de volgende opties mogelijk, ter keuze van DHL Pakketdienst.

* Het pakket wordt bij de buren afgeleverd
* Er wordt gekozen voor een 2de leverpoging
* Uw pakket wordt bij het dichtstbijzijnde DHL Parcel Point afgegeven, u kunt uw bestelling daar afhalen.

Wij kunnen bij kleinere en minder waardevolle bestellingen ervoor kiezen om deze per gewone post op te sturen. 

Retour sturen of defecten:

Als u een bestelling of product wilt retourneren dan kunt u onze ‘retourinformatie’ pagina raadplegen (zie Footer op iedere pagina). Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een bestelling of product kunt retourneren.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.