Garantie. Zoals het hoort. | GoGreen IT

Garantie. Zoals het hoort. Daar kun je vanuit gaan bij GoGreen IT.  Met minimaal twee jaar garantie, op bijna elk product, zonder dat onze klanten hiervoor hoeven bij te betalen. Is er sprake van een garantie periode korter dan twee jaar dan staat dit bij het product vermeldt. Voor de zakelijke markt kunnen wij op maat gemaakte afspraken maken over de garantie termijn. Bijvoorbeeld gedurende de gehele afschrijfperiode van de aangekochte goederen. 

Heeft uw bij ons aangekocht product een defect en valt de bestelling nog binnen de garantietermijn dan dient u eerst contact met ons op te nemen. Meer informatie over het retourneren van uw product vindt u in de footer terug onder het kopje ‘retour informatie’. Maar geen zorgen. Garantie. Zoals het hoort. Dat beloven we en doen we. 

Wij geven uitsluitend garantie op de door ons geleverde producten en/of geïnstalleerde hard- en software. Wij geven geen garantie op schade door eigen gebruik, val en/of stootschade, waterschade, schade door derden etc. Ook vervalt de garantie als u producten van ons zelf heeft geopend of software heeft geïnstalleerd dat de door ons geleverde software kan beïnvloeden. 

LET OP: Op accu’s van refurbished laptops geven wij zes maanden garantie.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.