De oplossing voor de zakelijke markt

De standaard

Net als alle it-groothandel en webshops bieden wij een breed aanbod IT-apparatuur. Van computers tot iPads. En laptops tot iPhones.

+

Analyse

Waar kun jij IT-verspilling tegen gaan? 

Met de NUL-meting analyseren wij het aankoopproces, gebruik en verbruik van IT-apparatuur.

Resultaat

Direct kostenbesparing met de NUL-meting!

Ontvang maatwerk oplossingen en aanbevelingen om IT-verspilling te stoppen binnen jouw bedrijf. 

Succes

Zorgeloos aan de slag met betrouwbare   apparatuur. Duurzaam en kostenbesparend. Ervaar de expertise van GoGreen IT.

Hoe werkt de zakelijke oplossing?

1. Analyse

IT-apparatuur voor de werkplek is steeds belangrijker geworden voor bedrijven. Hiermee wordt IT-verspilling groter. Met als gevolg verspilling van geld.

Om het beste resultaat tegen IT-verspilling te halen, analyseren wij jouw bedrijf middels onze NUL-meting. Het aankoopproces en het gebruik en verbruik van de IT-apparatuur wordt onder de loep genomen.

Kan ik kosten besparen binnen het bedrijf ? Wat zijn mijn opties om duurzamer te ondernemen? Haal ik wel het beste resultaat uit mijn computers, laptops, iPhones, iPads?

2. Resultaat

Nadat de NUL-meting is geanalyseerd ontvang je een rapportage welke jou gaat helpen IT-verspilling tegen te gaan. Maar óók kosten te besparen. Zo kun je bijvoorbeeld al met een simpele klik €46,- per computer aan stroomverbruik besparen.

De rapportage biedt maatwerk oplossingen en aanbevelingen voor jouw bedrijf. Zo weten wij zeker dat jij het beste resultaat behaalt op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid en het stoppen van IT-verspilling.

3. Succes

Wij willen dat jouw onderneming succesvol en duurzaam is. Zorgeloos aan het werk met IT-apparatuur is dan essentieel. Door de keuze voor GoGreen IT, ben je verzekert van een betrouwbare partner met expertise

Als bedrijf profiteer je direct van kostenbesparing. Enerzijds op de aanschaf van maatwerk apparatuur en anderzijds op het gebruik en verbruik van de apparatuur.

Eenmaal op het GoGreen IT circuit, weten wij zeker dat je deze nooit meer gaat verlaten. Waarom? Omdat je nog succesvoller en duurzamer zal zijn!

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.