GoGreen Circuit

Hoe werkt GoGreen Circuit?

1. Analyse

IT-apparatuur voor de werkplek is steeds belangrijker geworden voor bedrijven. Hiermee wordt IT-verspilling groter. Met als gevolg verspilling van geld.

Om het beste resultaat tegen IT-verspilling te halen, analyseren wij jouw bedrijf middels onze NUL-meting. Het aankoopproces en het gebruik en verbruik van de IT-apparatuur wordt onder de loep genomen.

Kan ik kosten besparen binnen het bedrijf ? Wat zijn mijn opties om duurzamer te ondernemen? Haal ik wel het beste resultaat uit mijn computers, laptops, iPhones, iPads?

2. Resultaat

Nadat de NUL-meting is geanalyseerd ontvang je een rapportage welke jou gaat helpen IT-verspilling tegen te gaan. Maar óók kosten te besparen. Zo kun je bijvoorbeeld al met een simpele klik €46,- per computer aan stroomverbruik besparen.

De rapportage biedt maatwerk oplossingen en aanbevelingen voor jouw bedrijf. Zo weten wij zeker dat jij het beste resultaat behaalt op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid en het stoppen van IT-verspilling.

3. Succes

Wij willen dat jouw onderneming succesvol en duurzaam is. Zorgeloos aan het werk met IT-apparatuur is dan essentieel. Door de keuze voor het GoGreen Circuit, ben je verzekert van een betrouwbare partner met expertise

Als bedrijf profiteer je direct van kostenbesparing. Enerzijds op de aanschaf van maatwerk apparatuur en anderzijds op het gebruik en verbruik van de apparatuur.

Eenmaal op het GoGreen Circuit, weten wij zeker dat je deze nooit meer gaat verlaten. Waarom? Omdat deelname je nog succesvoller en duurzamer zal maken!

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.