Laptops

Jij zoekt een refurbished laptop van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. GoGreen IT heeft het antwoord op jouw zoektocht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten betaalbare laptops krijgen van een hoge kwaliteit én op een maatschappelijk verantwoorde wijze. De laptops komen uitsluitend van de Nederlandse zakelijke markt. Hierdoor voorkom je export, E-waste en import van Refurbished IT  en/of nieuwe apparatuur. Alsmede kinderarbeid, milieuvervuiling en gezondheidsrisico’s voor lokale mensen.

Wist je dat voor de productie van 1 laptop wordt verbruikt:

  • 190.000 liter schoon drinkwater. Om het vrijgekomen gif uit het productie proces te verdunnen, zodat het verwerkt kan worden;
  • 1.200 kg productieafval. Het jaarlijkse afval van 2,5 persoon in Nederland;
  • 258kg CO2 uitstoot. Hiervan kun je 1200 kilometer autorijden.

GoGreen IT koopt en biedt refurbished laptops voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Daarom staan niet altijd alle producten online welke voorradig zijn. Zoek je een specifiek model, neem dan contact op. Ook als je grotere aantallen zoekt, hebben wij altijd een oplossing voor je.

Particulieren:

Wil je graag hulp bij het vinden van de juiste laptop voor jou? Neem dan contact op. Wij helpen je graag en zijn dankbaar voor je positieve bijdrage aan mens, milieu en je eigen portemonnee. Klik hier.

Zakelijk: 

Onze expertise is het bieden van maatwerk oplossingen voor de zakelijke markt. Of het nu om een klein kantoor met één tot vijf werkplekken gaat of om een kantoor met 150+ werkplekken. Laptops of computers. Flex werkplekken behoren ook tot de mogelijkheden. Zoals je ziet, alles is bespreekbaar. Dus twijfel niet en neem contact op. Niet geschoten is altijd mis toch?!

Voor maatwerk reserveren wij tevens altijd een gedeelte van de voorraad. Dus zoek je grotere aantallen refurbished laptops en/of computers met monitoren? Neem nu contact op. Klik hier.

Meer informatie over de Refurbished IT van GoGreen IT vind je hier!

Inkoop: Heb je overbodige apparatuur staan? Of apparatuur welke eigenlijk zelden tot nooit meer wordt gebruikt? Neem contact met ons op. Mogelijk is het wel goed voor je portemonnee om het niet te laten verstoffen. Klik hier.

Wij gaan jouw bedrijf helpen met IT-apparatuur. Een cruciaal onderdeel van jouw business. Betrouwbare It-apparatuur heb je nodig. Dat begrijpen wij.

Toont alle 4 resultaten