Monitoren

Voor Refurbished monitoren ben je aan het juiste adres. GoGreen IT koopt de monitoren in via de de Nederlandse zakelijke markt. Na een grondige inspectie worden de monitoren als refurbished monitoren opnieuw in de markt gezet. Deze monitoren zijn van hoge kwaliteit en bestaan uitstluitend uit A-merken als HP, Dell, Lenovo. Alle Refurbished monitoren van GoGreen IT worden uitgeleverd met 2 jaar garantie. Tevens kun je een gratis videokabel kiezen en wordt de stroomkabel automatisch meegeleverd.

Zakelijke en Particuliere Refurbished IT

De refurbished monitoren van GoGreen IT zijn voor zowel de zakelijk als de particuliere markt beschikbaar. In beide gevallen heb je een enorm positieve impact op mens, milieu en je eigen portemonnee. Wil je meer weten over de refurbished it van GoGreen IT? Klik dan hier.

Zakelijk:

Ben je op zoek naar meerdere monitoren voor je kantoor? Meerdere aantallen. Of specifieke modellen? Laat het ons weten, wij kunnen je altijd de goede weg op helpen. Klik hier.

Particulier:

Zoek je een specifieke monitor? Heb je hulp nodig bij de keuze? Wij staan altijd voor je klaar om je van het juiste advies te voorzien. Klik hier.

Wij gaan jouw bedrijf helpen met IT-apparatuur. Een cruciaal onderdeel van jouw business. Betrouwbare It-apparatuur heb je nodig. Dat begrijpen wij.

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond