Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

Winkelen

Refurbished IT Producten

GoGreen IT heeft de expertise in huis om hoge kwaliteit refurbished laptops, computers, monitoren en randapparatuur te leveren. Waar vele winkels het vooral houden bij het leveren van het bestelde product, kijken wij verder. GoGreen IT wil jou niet alleen ontzorgen maar ook maatwerk bieden.

Refurbished Laptops Computers Monitoren en randapparatuur

GoGreen IT heeft de expertise in huis om hoge kwaliteit refurbished laptops, computers, monitoren en randapparatuur te leveren. Waar vele winkels het vooral houden bij het leveren van het bestelde product, kijken wij verder. GoGreen IT wil jou niet alleen ontzorgen maar ook maatwerk bieden. Want 89% van de gebruikers heeft een overcapaciteit in de laptops en computers. Met andere woorden betaal je voor specificaties welke niet nodig zijn. Zonde van je geld. Zonde van de verspilling van it apparatuur. Wij helpen jou om de laptops en computers op maat af te stemmen voor jouw werkzaamheden. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald. Uiteraard werken wij uitsluitend met A-merken, samengesteld door onze experts. Zodoende zijn we zeker dat jij betrouwbare apparatuur ontvangt. Alsof je een nieuw product hebt aangeschaft. Dat GoGreen IT vertrouwen heeft in de producten blijkt wel dat voor consumenten altijd twee jaar garantie geldt. En voor bedrijven dan? Uiteraard hebben we ook hier de perfecte oplossing. Wij stemmen op maat af hoe lang jij garantie wilt hebben. Zo is het mogelijk om gedurende de gehele afschrijfperiode van vijf jaar een garantie af te sluiten. Zoals je ziet, de service van GoGreen IT gaat verder dan enkel de levering.