Computers aanschaffen

 

Wist jij dat je met de aanschaf van je computers direct een bijdrage kan leveren aan een betere wereld? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, bewust bezig zijn met de keuze van computers aanschaffen.

 

Jouw computers dragen bij aan een betere wereld

Door te kiezen voor refurbished computers draag je direct bij aan een betere wereld. Door jou wordt de levensduur van de computers verlengt. Hierdoor hoeven we geen onnodige grondstoffen te verbruiken voor de productie van nieuwe computers. Daarnaast kun je met het lease concept nog meer impact maken. Na de leaseperiode kopen wij de computers namelijk terug. Hierdoor zorgen we dat de computers verantwoord worden gerecycled volgens de WEEE-wetgeving. Een circulair traject. Volledig aan jou te danken.

 

Nóg meer impact met de GoGreen IT computers

Uiteraard is de keuze voor ons concept al een duurzame stap. Door jou keuze voorkom je dat er onnodige grondstoffen worden verspeelt. Een belangrijke keuze. Immers de grondstoffen zijn niet oneindig. Daarnaast voorkom je dat de E-waste afvalberg groeit. Én dus zorgt jouw keuze voor minder zware milieu verontreiniging, erbarmelijk werkomstandigheden en kinderarbeid.

Daarnaast krijg jij de volledige vrijheid om te bepalen hoe groot je positieve impact uiteindelijk is. Bij GoGreen IT profiteer je namelijk van een exclusieve kortingsmodule. Door de kortingsmodule kies jij zelf je korting. Tot een maximum van 10%.

 

Hoe werkt de kortingsmodule

Nadat je jouw computers hebt samengesteld kom je bij de kortingsmodule. Hier kun je je eigen korting bepalen. Wij stellen namens jou maximaal 10% van jouw orderwaarde beschikbaar voor onze missie naar een groenere wereld. Uiteraard kunnen we niet in jouw portemonnee kijken, dus bepaal je zelf hoeveel je als korting wilt en hoeveel je wilt bijdragen aan het behalen van onze missie.

 

Waarom computers aanschaffen impact heeft

Door te investeren in onderwijs, kunnen we kinderen beter ontwikkelen naar een hoger niveau. Dit heeft directe invloed op de maatschappij en dus de ontwikkeling van een land. Hoe meer kinderen opgeleid, hoe hoger het niveau. Een gunstige ontwikkeling voor de mens en milieu.

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.