Zakelijke computer van GoGreen IT

Ben je op zoek naar nieuwe hardware voor je werknemers op de zaak, of voor een instelling? Wat zijn dan de beste opties van zakelijke computers? Het is natuurlijk prettig om met het nieuwste en beste apparatuur te werken, maar het nadeel hiervan is dat de aanschaf enorm prijzig kan uitvallen. GoGreen IT heeft hier dé oplossing voor gevonden. Wij kopen hoogwaardige gebruikte computers op en reviseren deze tot pérfect werkende zakelijke computers. De voordelen? Jij ontvangt hoge kwaliteit pc’s die vrijwel niet onderdoen aan nieuwe computers, en dat voor een scherpe prijs. Wil jij meer weten? Dan zit jij op de goede pagina.

Wat is de kwaliteit van de pc’s?

Bij GoGreen IT begrijpen we dat de kwaliteit van je zakelijke computers uitstekend moet zijn. Om deze wens te kunnen vervullen, maken we veelal gebruik van afgeschreven computers uit de zakelijke markt. Het komt (helaas) vaak voor dat complete pc’s worden weggedaan, enkel omdat ze zakelijk zijn afgeschreven. Deze desktops hebben echter nog een uitstekende werking. Genoeg reden om de pc’s een tweede leven te geven.

GoGreen IT verzamelt kwalitatieve computers en laat ze door onze vaste partners grondig reviseren  tot perfect werkende computers voor op de zaak. Ieder onderdeel van de pc wordt nagelopen, gecontroleerd en eventueel geüpdatet wanneer dit nodig blijkt zijn. Verwar dit niet met het simpelweg doorverkopen van een tweedehandse computer. Wij streven hoogwaardige kwaliteit na en beloven dit ook aan onze klanten. Blijkt er onverhoopt tijdens het gebruik ooit een technische storing op te treden in de pc, dan regelen wij direct voor vervangend apparatuur. Door refurbished computers voor de zakelijke markt aan te bieden, realiseren wij de nodige zakelijke groene omgeving voor jouw onderneming.

Waarom zakelijke computers van GoGreen IT

Het zakelijk aanschaffen van computers kan een enorme uitgave zijn. Wil jij niet direct door je financiële buffers heen zijn, maak dan kennis met de lease mogelijkheden van GoGreen IT. Wij zijn  namelijk op de hoogte dat de gevaren zich in de kleine hoekjes schuilen. Door gebruik te maken van het complete lease pakket voor je hardware, weet jij in ieder geval zeker dat dit gecoverd is! Je kunt iedere dag rekenen op een top werkend computerpark. Treden er problemen op? Geen zorgen! Gedurende de leaseperiode ontvang jij altijd service en garantie. Zo lossen wij storingen direct op of leveren jou direct een ander refurbished, zakelijke computer. Geen onderbreking van je werkzaamheden en een altijd bereikbare klantenservice, dat is waar je op kunt rekenen bij GoGreen IT.

Duurzaam ondernemen start bij je computerpark

Geld is een belangrijke factor in het ondernemen, maar dat is niet het enige dat telt. GoGreen IT wilt naast het aanbieden van kwaliteit zakelijke computers, ook bijdrage aan een betere morgen. Doordat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat, realiseren wij een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Jij kunt hieraan bijdragen. Door gebruik te maken van onze gereviseerde zakelijke computers, weet je zeker dat je werkt met computers die met grote zorg voor het milieu zijn ontwikkeld. Wil jij de financiële voordelen ervaren van hoogwaardige gereviseerde computers én bijdragen aan een betere toekomst? Dan komen wij graag met je in contact!

Zakelijke computers via GoGreen IT leasen

Ben jij benieuwd wat GoGreen IT voor jouw werkplek kan betekenen? Op onze website stel je eenvoudig jouw gewenste computers samen. Hebben wij je aanvraag ontvangen? Dan sturen wij je een vrijblijvende offerte op maat.

Heb je eventueel hulp nodig bij het samenstellen van je zakelijke computers? Onze specialisten helpen je hier graag bij. Neem contact met ons op en dan kijken wij samen naar de beste mogelijkheden voor jouw onderneming.

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.