Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

Refurbished pc

Ben je voor je onderneming of instelling op zoek naar goede en betrouwbare pc’s? Een uitstekend alternatief voor de aanschaf van een nieuwe computer is een refurbished pc. De computers worden volledig professioneel en vakkundig nagekeken en gereviseerd. Het is dé stap naar een milieuvriendelijke werkplek. Wil je duurzaam ondernemen? Bekijk de voordelen van een refurbished pc van Gogreen IT of stel direct jouw computer samen.

Voordelen refurbished pc kopen

De aanschaf van een nieuw computerpark is voor iedere ondernemer een investering. Gereviseerde pc’s zijn een mooie oplossing om op een duurzame wijze kwalitatieve computers aan te schaffen. Refurbished verwijst naar het reviseren van tweedehands computers. Alle gekochte pc’s van GoGreen IT worden door onze gespecialiseerde leveranciers volledig gecontroleerd en schoongemaakt. Defecte onderdelen worden vervangen en de refurbished pc wordt geüpdatet. Je ontvangt een hoogwaardige pc die bijna als nieuw aanvoelt, maar dan tegen een scherpe prijs. Dit is niet enkel financieel fijn voor jou, maar je onderneming zet een grote stap naar duurzaam ondernemen.

Vind jouw geschikte refurbished pc

Het aanbod refurbished pc’s is vrijwel net zo veelzijdig als het assortiment nieuwe computers. Welke zakelijke pc voor jou geschikt is, is afhankelijk van de werkzaamheden die je uitvoert. Gaat het om kantoorwerk? Moeten de computers zware programma’s kunnen dragen? Bij GoGreen IT heb je de mogelijkheid de uitrusting van jouw refurbished pc volledig zelf samen te stellen. Denk aan de processor, grafische kaart, opslag en ram geheugen. Hierdoor kun je rekenen op betrouwbare computers die écht geschikt zijn voor jouw onderneming. Ben je aan het twijfelen of een gereviseerde pc passend is voor jouw onderneming of wil je graag hulp bij het samenstellen van je computerpark? Laat het ons weten! Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste desktops.

Ontdek de service van GoGreen IT

Een refurbished pc kopen met alle voordelen van een nieuwe computer? Dat is waar je bij GoGreen IT op kunt rekenen.  Je kunt altijd vertrouwen op 100% betrouwbare en functionele pc’s. Toont de computer op een moment toch mankementen? Bij GoGreen IT heb je altijd twee jaar garantie. Met onze speciale leaseprogramma kun je bovendien altijd vertrouwen op een vervangende computer. De computer wordt direct nagekeken. Een kleine reparatie voeren we direct uit, bij grote fouten ontvang je direct een nieuwe  pc. Geen onderbreking van je werkzaamheden en altijd kunnen vertrouwen op service, dat is waar GoGreen IT voor staat. Ontdek het nu zelf. Stel jouw refurbished pc’s nu samen!

Refurbished pc kopen?

Een refurbished pc is betrouwbaar, veilig, goedkoper én duurzaam. Ben jij al overtuigd van de voordelen en wil je een refurbished pc kopen? Stel bij GoGreen IT nu direct jouw computer samen en ontvang direct een offerte op maat! Samen gaan we voor een groene IT omgeving!

 

Meer weten over GoGreen IT of onze producten? Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden al je vragen en bieden je advies bij het vinden van passende computers in jouw situatie.

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.