Mini pc refurbished

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijf te verduurzamen én wil jij fors bezuinigen op computers? Dan is een mini pc refurbished van GoGreen IT de perfecte oplossing voor jou! GoGreen IT biedt een ruim assortiment aan professioneel gecontroleerde en gereviseerde computers van hoge kwaliteit. Door onze passie voor duurzaam ondernemen kun je bij ons rekenen op hoogwaardige refurbished pc’s die duurzamer en goedkoper zijn dan nieuwe computers. Profiteer van onze mogelijkheden en werk direct milieuvriendelijker tegen scherpe prijzen. Lease of koop nu refurbished computers van GoGreen IT en ontdek het verschil!

Waarom een mini pc refurbished?

Met een mini pc geniet je van meer ruimte, lagere kosten en een lager energieverbruik. Laat je niet misleiden door het kleine formaat van deze pc. Mini computers kunnen namelijk krachtige componenten bevatten, waarmee zij uitstekend geschikt zijn voor zowel thuis als op kantoor.

GoGreen IT geeft mini pc’s een tweede leven zonder kwaliteit in te leveren. Wij inspecteren de mini pc’s grondig. Onderdelen die niet naar behoren werken, worden vervangen. Bovendien worden de mini pc’s schoongemaakt en voorzien van de nieuwste besturingssystemen. Hierdoor is een refurbished computer net zo goed als een gloednieuwe.

Met een mini pc refurbished van GoGreen IT kies je voor hoogwaardige kwaliteit tegen een lagere prijs. Daarnaast is een refurbished mini computer veel duurzamer dan een nieuwe computer. Je kiest dus voor kostenbesparend én verantwoord ondernemen.

Refurbished: voor een duurzame toekomst

Is duurzaamheid binnen jouw bedrijf belangrijk? Dat is geweldig! Jij helpt namelijk mee aan het verbeteren van onze toekomst. Met een mini pc refurbished van GoGreen IT zet jij een geweldige stap naar een groenere wereld. Refurbished computers zijn vaak afgeschreven omdat ze een bepaalde leeftijd behaald hebben, niet omdat ze niet meer goed werken. Weggooien is dus ontzettend zonde. Niet alleen wordt er op deze manier meer afval gecreëerd, maar er moeten nieuwe computers gemaakt worden om de oude te vervangen.

Gelukkig ben jij er als duurzame ondernemer! Doordat jij kiest voor een refurbished mini pc, draag jij bij aan minder onnodig afval. Bovendien hoeven er voor jouw computers geen extra grondstoffen gebruikt en vervoerd te worden. Door jouw milieuvriendelijke aankoop, draag jij bij aan een duurzame wereld. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee: dat is nu verantwoord ondernemen!

Mini computer kopen bij GoGreen IT

Wat mag jij verwachten als je een mini computer koopt bij GoGreen IT? Wij streven naar groen en duurzaam ondernemen. Met een refurbished mini computer mag je dus een milieuvriendelijke oplossing verwachten.

Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde leveranciers die refurbished computers leveren van hoge kwaliteit. Wij zetten onze expertise en jarenlange ervaring in om jou mini pc’s te leveren die grondig gereviseerd zijn. Hierdoor werkt jouw mini pc refurbished net zo goed als een gloednieuwe mini computer.

Wij zijn er zo zeker van dat jouw refurbished mini computer jarenlang meegaat, dat wij jou twee jaar volledige garantie bieden. Je kunt bovendien een refurbished computer leasen. Jij geniet met een geleaste refurbished computer van onbezorgd en onverstoord werken. Mankeert er iets aan de computer? Dan vervangen wij deze direct!

De perfecte mini pc voor jouw situatie

Welke mini pc refurbished het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw situatie. Daarom kies je bij GoGreen IT voor de specificaties waarmee jij optimaal kunt werken. Jij stelt je mini pc zelf samen, zodat deze precies voldoet aan jouw wensen. Je kiest simpelweg de refurbished mini computer van GoGreen IT die het beste bij jou past en kiest de specificaties die jij nodig hebt. Binnen enkele werkdagen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Bestel nu een mini pc refurbished op maat, ontvang een offerte op maat en ontdek de voordelen!

Hulp nodig?

Heb jij hulp nodig met het samenstellen van jouw mini pc? Onze experts kijken mee naar jouw wensen en stellen samen met jou een passend refurbished mini computer samen. Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag!

 

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.