Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

Refurbished desktop

Zijn de computers in jouw onderneming toe aan vervanging? Maak kennis met de refurbished desktop van GoGreen IT. Wij staan voor duurzaam ondernemen. Onze computers worden professioneel gereviseerd, waardoor wij jou een ruim assortiment hoogwaardige desktops kunnen aanbieden. De refurbished desktops zijn even betrouwbaar als nieuwe computers, maar vriendelijker voor het milieu en jouw portemonnee. Maak kennis met de voordelen van refurbished desktops en stel jouw eigen computers samen bij GoGreen IT.

Refurbished: gecontroleerd, getest en gereviseerd

De refurbished desktops van GoGreen IT worden eerst aan een grondige inspectie en test ondergaan. Alle onderdelen worden grondig gecontroleerd op functioneren. Alle onderdelen die niet naar behoren werken of schade hebben, worden vervangen door nieuwe hardware. De refurbished computer wordt schoongemaakt en voorzien van het nieuwste besturingssysteem. Zo is een refurbished desktop met i5 of i7 processor net zo goed als een gloednieuwe computer. Jij ontvangt een prachtig nieuw computerpark dat niet enkel scherp geprijsd is, maar vooral milieuvriendelijk is. Dat is een mooie duurzame stap voor jouw onderneming.

Desktops die aansluiten op jouw situatie

Iedere onderneming maakt op een andere manier gebruik van desktops. Het typen van teksten, het doen van de administratie tot het gebruik van zware programma’s. Dit vraagt om refurbished desktops die aansluiten op jouw werkzaamheden. Bij GoGreen IT kun je daarom jouw computerpark volledig zelf samenstellen. Ga je voor een refurbished desktop i5 of i7? Bepaal de processor, opslag, grafische kaart en meer! Uiteraard staan we voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van een desktop die aansluit op jouw situatie. Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!

Kwaliteit en garantie van onze refurbished desktop

Met onze kennis en ervaring in de refurbished markt bieden wij enkel desktops die met de hoogste vakmanschap en professionaliteit refurbished zijn. Al onze producten worden uitgebreid getest en gereviseerd. Daarbovenop kun je altijd op ons rekenen. Met altijd twee jaar garantie op alle refurbished desktops, kun je vertrouwen op onze goede service. Ga je computers leasen bij GoGreen IT ? Bij een defect aan je computer ontvang je direct een nieuwe refurbished desktop. Geen onderbrekingen in je dagelijkse werkzaamheden en altijd kunnen vertrouwen op onze service. Dat is waar GoGreen IT voor staat. Maak zelf kennis met onze kwaliteit en garantie!

Stel je eigen refurbished desktop samen

Wil je jouw werkplek verduurzamen? Een desktop refurbished is dé stap naar een groene zakelijke wereld. Wacht niet langer met de aanschaf van je nieuwe computers. Kies een geschikte refurbished desktop bij GoGreen IT en bepaal de uitrusting van de pc. Binnen een werkdag ontvang je een vrijblijvende offerte op maat.

Heb je behoefte aan hulp of advies bij het samenstellen van jouw computers? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij kijken graag met je mee en zoeken samen met jou naar desktops die passend zijn voor jouw situatie.

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten