Tweedehands computers

Sta je op het punt nieuwe computers binnen je organisatie aan te schaffen? De aankoop van nieuwe computers kan een behoorlijke investering zijn. Refurbished tweedehands computers zijn een geschikt alternatief!  De computers worden professioneel gecontroleerd en gereviseerd. De werking en betrouwbaarheid zijn gelijk aan dat van een nieuwe computer, maar tegen een voordeligere prijs. Zo zet jij met de aankoop van een tweedehands pc de stap naar duurzaam ondernemen. Laat je verrassen door de mogelijkheden bij GoGreen IT of  stel direct jouw refurbished computer samen bij GoGreen IT!

Tweedehands computers als nieuw

Een betrouwbare tweedehands pc kopen? Vaak worden gebruikte computers weggedaan omdat ze na 3 à 4 jaar zakelijk zijn afgeschreven. De desktops worden niet weggedaan door ouderdom of slijtage en zijn nog in een topvorm. Reden genoeg om deze computers een tweede leven te geven. Alle computers bij GoGreen IT worden door een vakkundig team professioneel gecontroleerd en gereviseerd. De computer wordt gecheckt, schoongemaakt en geüpdatet. Bevat de pc onderdelen die niet goed functioneren? Dan wordt deze hardware vervangen. Wat maakt een refurbished tweedehands pc anders dan nieuwe computers? Niks! Behalve dat jij als onderneming profiteert van een scherpe inkoop én bijdraagt aan een groene zakelijke wereld. Mooier ondernemen bestaat niet!

Stel je eigen pc samen!

Ieder bedrijf, school of instantie maakt op een eigen manier gebruik van computers. De tweedehands computers van GoGreen IT zijn voorzien van een veelzijdigheid aan kracht en geheugen. De ene computer is hiermee meer geschikt voor het draaien van zware programma’s, de ander juist voor simpele taken. Je kunt bij GoGreen IT helemaal zelf je refurbished pc samenstellen. De geschikte computers voor jouw onderneming vinden kan eenvoudig door een selectie te maken in de aangeboden specificaties. Van processor, videokaart tot opslag, een tweedehands computer van GoGreen IT is helemaal passend te maken aan jouw situatie!

Tweedehands computer leasen

Het vertrouwen om altijd en overal te kunnen rekenen op een betrouwbare tweedehands computer. Bij GoGreen IT is het mogelijk om een tweedehands pc te leasen. Hierbij leveren wij jou een computer volledig op maat. Binnen je leasetermijn ben je volledig verzekerd van een betrouwbare en optimaal functionerende computer. Zijn er defecten? Deze lossen we direct binnen 24 uur op. Na het leasetermijn kopen wij je computer terug op en vervangen deze weer voor een nieuwer model. Het is dé manier van duurzaam ondernemen. Jij draagt met een tweedehands pc lease bij aan een optimale milieuvriendelijke IT werkplek, de vermindering van afval en het verantwoord recyclen van IT.

Advies nodig?

Wil je jouw computerpark samenstellen en kun je daar wel wat hulp bij te gebruiken? Het team van GoGreen IT helpt je graag verder! Door onze kennis en ervaring in de IT wereld weten wij jou persoonlijk en professioneel te adviseren over een geschikte tweedehands pc. Neem contact met ons op!

Tweedehands computers kopen?

Nieuwe computers voor je bedrijf aanschaffen én bijdragen aan een duurzame werkplek? Het kan! Met het kopen van een tweedehands computer ontvang je een duurzame pc van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Stel nu je eigen pc samen en ontvang een vrijblijvende en gratis offerte op maat!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.