Gebruikte computer

Sta je op het punt nieuwe computers aan te schaffen voor op de zaak of in het onderwijs? De investering van een compleet nieuwe IT omgeving kan al snel in de papieren lopen. Een gebruikte computer is hiervoor een duurzaam en perfect alternatief! De gebruikte pc’s van GoGreen IT zijn vakkundig gereviseerd en beschikken over hoogwaardige kwaliteit die vergelijkbaar is aan dat van een spiksplinternieuwe computer. Meer weten? Bij GoGreen IT ben je aan het juiste adres.

Wat is een gebruikte computer van GoGreen IT?

De gebruikte computers van GoGreen IT zijn afkomstig uit de zakenwereld of publieke instanties. Veelal worden deze pc’s weggedaan door zakelijke afschrijving, niet door schade of slijtage. Dit is volgens ons voldoende reden om de computers weer in het zakelijk leven of onderwijs gebruik te laten nemen. Dit gebeurt pas wanneer de computers een grondige inspectie hebben ondergaan. Iedere pc wordt bij onze vaste, professionele leveranciers volledig nagekeken en schoongemaakt. Alle hardware onderdelen worden uitgebreid en vakkundig getest. Functioneert een onderdeel niet? Dan wordt deze vervangen voor een nieuwe. Als laatste krijgt de refurbished pc een update naar het nieuwste besturingssysteem. De gebruikte computers behouden hun hoogwaardige kwaliteit en functioneren even goed als een soortgelijke, gloednieuwe pc.

Voordelen gebruikte refurbished pc

Wil je graag het computerpark in je onderneming gaan vernieuwen, dan kijk je waarschijnlijk, bewust of onbewust, allereerst naar gloednieuwe modellen. Nieuw hoeft echter niet beter te zijn! De aankoop van een gebruikte computer heeft namelijk verschillende voordelen ten opzichte van een nieuwe pc.

  1. Lagere aanschafprijs: Bij de aanschaf van gloednieuwe computers ben je al vaak een groot bedrag kwijt. De aanschafprijs van een nieuwe pc ligt beduidend een stuk hoger dan dat van een refurbished gebruikte pc. Wanneer je een groot aantal computers moet aanschaffen, scheelt de aanschaf van hoge kwaliteit gebruikte computers al flink in de portemonnee.
  2. Duurzaam: Wanneer duurzaamheid in jouw bedrijf bovenaan de prioriteitenlijst staat, is een gebruikte computer zeker het overwegen waard. Door het hergebruiken van een refurbished desktop, worden er geen extra grondstoffen en materialen gebruikt voor de bouw van een nieuwe pc. Het kopen van refurbished computers is hiermee erg milieuvriendelijk en duurzaam.
  3. Hoogwaardige kwaliteit: gebruikte computers van bedrijven hebben vaak een hogere aanschafwaarde dan pc’s van consumenten. De gebruikte materialen en onderdelen zijn van hoge kwaliteit en hebben verbeterde specificaties. Zo is de kwaliteit van een Gogreen IT gebruikte refurbished computer gelijk aan dat van een nieuwe computer.

Gebruikte pc leasen

Als je bedrijfsvoering dagelijks afhankelijk is van een goedwerkende computer, dan wil je er ook op kunnen rekenen dat de pc nu én in de toekomst geen problemen vertoont. Naast de standaard twee jaar garantie op pc’s, heb je bij GoGreen IT de mogelijkheid een gebruikte pc te leasen. De leasetermijn is 36 maanden. Jij bepaalt de specificaties van je computer, wij verzorgen de service en kwaliteit. Binnen je leasetermijn kun je vertrouwen op een altijd goed functionerende computer. Mocht jouw gebruikte computer op een bepaald moment problemen vertonen, dan lossen wij het probleem direct op. Onderdelen worden, als het kan, direct vervangen. Is dit niet mogelijk, dan leveren wij jou direct een andere refurbished gebruikte pc. Zo werkt GoGreen IT samen met jou aan een groene IT omgeving.

Jouw gebruikte computer zelf samenstellen?

Ben je klaar om je werkplek te voorzien van hoge kwaliteit computers? Stel nu direct jouw gebruikte computer samen. Bepaal de volledige inhoud, van processor tot grafische kaart, en ontvang binnen één werkdag vrijblijvend een offerte op maat.

 

Hulp nodig bij het samenstellen van je gebruikte refurbished pc? Geen probleem! Wij kijken graag met je mee en bekijken welke computer in jouw situatie het meest geschikt is. Neem contact met ons op!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.