Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

Computer of pc huren

Wil je een computer of pc huren voor je onderneming? Daar kan GoGreen IT jou bij helpen! Wij bieden ICT oplossingen op maat voor de zakelijke markt. Met ons refurbished computer verhuur kun jij de gehele verhuurperiode rekenen op hoge kwaliteit pc’s en 24 uur servicegarantie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel direct jouw desktops samen en ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Computer of Pc huren of toch kopen?

De aanschaf van nieuwe ICT voorzieningen voor je bedrijf kan een flinke investering zijn. Kun jij deze besteding maken en wil je graag eigenaarschap houden over de pc’s? Dan is het kopen van refurbished computers een goede keuze. Voor veel mensen is een computer huren echter een stuk aantrekkelijker. Zo is het niet vereist om een groot bedrag te investeren, maar betaal je een vast en laag tarief per maand. Bovendien geniet je bij GoGreen IT van standaard drie jaar garantie over de gehele huurperiode. Je kunt bij ons topmerken refurbished pc’s huren, waaronder HP en Dell. Alle pc’s zijn volledig gecontroleerd, gereviseerd en voorzien van de nieuwste update. Bovendien kun jij de goedekope pc’s helemaal op smaak brengen zodat de computers voldoen aan jouw zakelijke wensen.

Levering, installatie en servicegarantie bij computer verhuur

Wil je graag een pc huren bij GoGreen IT? Wanneer de huurperiode is vastgelegd, brengen we de gehuurde computers naar de door jou aangegeven locatie en sluiten deze voor je aan.  Nog op dezelfde dag kun jij de werkzaamheden op de zaak weer oppakken. Gaat er gedurende de huurperiode iets kapot of is er een storing? Bij het computer verhuur repareert GoGreen IT binnen 24 uur jouw desktop of leveren we een vervangende pc. Zo geniet jij altijd van onze service. Ook bij vragen over het gebruik of de software staan wij altijd voor je klaar.

Krijg advies van GoGreen IT

Kun je wel wat advies gebruiken over welke computer het beste past bij je wensen of onderneming? Of wil je meer weten over het huren van een computer? Wij helpen je graag bij het vinden van geschikte refurbished pc’s en leggen je meer uit over het computer verhuur. Aan de hand van je werkzaamheden of wensen helpen wij jou bij het samenstellen van jouw nieuwe ICT voorzieningen met de juiste specificaties. Zo kun jij onbezorgd en met vertrouwen werken met de meest geschikte pc voor jouw situatie. Neem gerust contact met ons op!

Computer huren bij GoGreen IT?

Ben je op zoek naar nieuwe ICT oplossingen voor je bedrijf? Bij GoGreen IT kun je heel eenvoudig en snel een computer huren. Geen direct grote investering, en altijd kunnen rekenen op service en garantie. Wij zorgen dat ons aanbod refurbished IT altijd voor je ter beschikking staat. Stel nu eenvoudig jouw nieuwe computerpark samen. Maak een keuze uit diverse processoren, opslagruimtes, grafische kaarten en meer. Zijn de pc’s helemaal naar wens? Ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat en laat je verrassen door de mogelijkheden bij GoGreen IT.

 

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten