Goedkope PC kopen

Voor je personeel heb je een nieuwe PC nodig. Vanwege de hoge investering ben je op zoek naar een goedkopere oplossing. Oftewel een goedkope pc. De refurbished pc’s van GoGreen IT zijn dan de perfecte oplossing voor jouw. Je ben een stuk goedkoper uit en hebt meer garantie dan bij een nieuw product. Meer weten? Je bent bij GoGreen IT aan het juiste adres.

Wat is een goedkope pc van GoGreen IT?

GoGreen IT koopt computers op uit de zakenwereld. Deze pc’s zijn vaak nog perfect in orde. Echter zijn ze zakelijk afgeschreven en worden daarom vervangen. Wij onderwerpen deze pc’s aan een grondige controle. De opslag en werkgeheugen vervangen we door nieuwe onderdelen.  Daarnaast word iedere pc schoongemaakt. Zo weten wij zeker dat jij een goedkope pc hebt, met de kwaliteit van een nieuwe. GoGreen IT vertrouwt volledig op zijn pc’s, vandaar ook dat de garantie langer is dan bij een nieuw product.

Waarom een goedkope pc van GoGreen IT?

Door goedkoper in te kopen, bespaar je geld. Dit geld kun je goed gebruiken voor andere doeleinden binnen je organisatie. Buiten de besparing, draag je ook bij aan een betere wereld. Door de aanschaf van een goedkope pc bij GoGreen IT voorkom je grondstofverspilling, voorkom je toenemende E-waste. Bovendien kun je zelf bepalen hoeveel je wilt bijdragen aan het verplaatsen van kinderarbeid naar kinderen naar school. Waarom zou je dus géén goedkope pc van GoGreen IT kopen?

De kwaliteit van een goedkope pc

Een goedkope pc klinkt leuk. Echter begrijpen we bij GoGreen IT het belang van een goedwerkende pc voor je onderneming. Door een goede samenwerking met diverse partijen kunnen wij garanderen dat jouw pc of mini pc de kwaliteit van een nieuwe pc heeft. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat wij meer garantie geven dan bij de aanschaf van een nieuw product.

Wat als mijn goedkope pc een defect heeft?

Een nieuwe of gebruikte pc, het is beide elektronica. Er kan dus altijd een defect optreden aan jouw goedkope pc. Bij GoGreen IT vinden we het belangrijk dat jij zo min mogelijk hinder ondervind bij een eventueel defect. Zodra de pc een mankement heeft, neem je contact met ons op. Wij proberen telefonisch het probleem te constateren en op te lossen. Soms lukt dit niet en zal de pc retour moeten worden gestuurd. Vaak ingewikkelde procedures. GoGreen IT wil transparant zijn. Daarom sturen wij jouw na constatering een nieuwe pc toe. De vervangende pc ontvang je meestal binnen één werkdag. Vervolgens wordt de oude pc opgehaald door één van onze duurzame partners. Jij kan je bezighouden met de eigen bedrijfsvoering.

Jouw pc zelf samenstellen?

Bepaal zelf aan welke wensen jouw goedkope pc moet voldoen. Verstuur het formulier en binnen twee uur nemen wij contact met jouw op. Samen kijken we naar alle wensen. Mogelijk kan jouw  pc, nog goedkoper?! Vervolgens ontvang je binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte.

Uiteraard helpen wij jouw ook graag bij het samenstellen van jouw computer. Zo verspil je niet teveel tijd wanneer het niet jouw vakgebied is. Neem contact met ons op!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.