Gebruikte refurbished computer leasen

Je beschikt over voldoende liquide middelen

Is jouw onderneming financieel gezond? Dan is het interessant om te leasen. Door te leasen voorkom je dat jouw eigen vermogen in IT-apparatuur komt vast te zitten. Dit levert uiteraard minder rendement op dan wanneer je het in de eigen core business investeert.

Je wilt besparen op ICT kosten

Door te leasen worden jouw kosten verspreid over een langere periode. De lease termijn zorgt ervoor dat je tijdig gaat nadenken om de apparatuur te vervangen. Hierdoor blijf je altijd up to date. Binnen de lease periode ben je bij GoGreen IT verzekerd van volledige garantie en service. Hierdoor maak je geen kleine onvoorziene kosten.

Je vind datasecurity een belangrijk punt is

In de praktijk kun je altijd werken met up-to-date apparatuur. Het up-to-date houden van je apparatuur zorgt er in de regel voor dat er minder kans is op cybercrime. Daarnaast ben je verzekerd dat aan het eind van de termijn jouw data veilig verwijderd wordt van de apparatuur.

Je wilt een zorgeloos ICT proces van aanschaffen, beheren en afvoeren

Door te leasen doe je aan IT-lifecycle management. Je schaft de ICT aan, vervolgens werk je er 36 maanden mee. Gedurende de leaseperiode wordt je volledig ontzien.  GoGreen IT biedt volledige service en garantie. Na deze periode vervangen we jouw apparatuur. Jouw ‘oude’ apparatuur wordt hergebruikt of verantwoord gerecycled. Met jouw ‘nieuwe’ apparatuur ben je de komende jaren weer verzekerd van kwaliteit.

Je wilt een steentje bijdragen aan een betere wereld

Door de leaseconstructie draag je direct bij aan een betere wereld. Het grootste deel van de energie voor jouw computer of laptop, wordt tijdens het productieproces verbruikt. Door leasing verleng je de levensduur van het product. Waardoor jij het uitputten van grondstoffen tegengaat.

Bovendien minimaliseer je de hoeveelheid E-waste door leasing. Én dat heeft vele voordelen. Onder andere minder schadelijk voor mens en milieu én het gaat kinderarbeid tegen.

Recente berichten
Archieven

Contact opnemen

Wil je graag meer informatie over de gratis bespaar analyse? Of heb je een andere reden om contact op te nemen? Geef het aan en wij nemen dan met de juiste voorkennis contact met jou op. Zo voorkomen we onnodige tijdsverspilling voor jou. Kun je niet langer wachten? Pak je telefoon en neem contact met ons op.
Hoe wens je het contact?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.