Goedkope computer

Ben jij op zoek naar goedkope computers van hoge kwaliteit voor jouw onderneming? Dan ben je bij GoGreen IT aan het juiste adres! Nieuwe computers aanschaffen kan hoog in de kosten oplopen. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor jou. Bij GoGreen IT koop of lease je namelijk goedkope refurbished computers die net zo goed werken als gloednieuwe computers. Kies uit ons ruime assortiment computers die grondig gecontroleerd, gereviseerd en geüpdatet zijn. Profiteer van een duurzame én goedkope computer van hoogstaande kwaliteit. Bij GoGreen IT lease of koop je computers die je naar jouw behoeften samenstelt. Zo leveren wij een passende oplossing voor jouw IT wensen.

Goedkope computer van hoogwaardige kwaliteit

Een goedkope computer kopen die net zo goed werkt als een dure computer? Het kan! Niet alleen zijn de refurbished computers van GoGreen IT goedkoper dan nieuwe computers, maar ze zijn tevens veel milieuvriendelijker. Goedkoop en duurzaam ondernemen begint bij je computerpark.

Onze computers zijn refurbished. Ze zijn dus al eerder gebruikt. Maar laat je niet misleiden; gebruikte computers zijn zeker niet minderwaardig. Wij zetten onze jarenlange ervaring en expertise namelijk in om gebruikte computers grondig te inspecteren, schoon te maken en te reviseren. Onderdelen die niet goed functioneren, vervangen wij. De computers worden bovendien voorzien van de nieuwste besturingssystemen. Zo koop je pc’s die goedkoop, groen en van uitstekende kwaliteit zijn.

Gebruikte computers worden vaak zakelijk afgeschreven als ze een aantal jaar oud zijn. Dit betekent echter niet dat de computers niet meer goed werken. Wij geven deze computers een tweede leven. Hierdoor kunnen wij jou hoogwaardige en milieuvriendelijke computers aanbieden tegen een scherpe prijs. Jij profiteert van goedkope en duurzame computers die nog jarenlang meegaan.

Goedkope computer kopen of leasen?

Bij GoGreen IT kies je voor de oplossing die het beste aansluit op jouw organisatie. Je hebt dan ook de keuze tussen het kopen of leasen van je goedkope computer.

Als je je hele computerpark moet kopen, is dat een enorme investering. Je betaalt niet alleen voor de computers, maar ook voor de “verborgen” kosten. Denk hierbij aan veroudering van je computers en storingen.

Het is daarom voordelig om je computers te leasen. Jij bepaalt bij GoGreen IT zelf je leasetermijn. Tijdens je leasetermijn ben je volledig verzekerd van een optimale werking van je computers. Mochten er gebreken zijn aan de computers, lossen wij deze binnen 24 uur op. Zo werk jij zorgeloos zonder vertragingen. Na de eerste 36 maanden kopen wij de computers terug en vervangen wij deze door geüpdatet pc’s. Je kunt dus rekenen op uitstekende service zonder verborgen kosten.

Wil jij jouw computers liever zelf bezitten? Dat kan ook! Wij ontzorgen jouw aanschaf met twee jaar volledige garantie en service. Jij wordt voorzien van duurzame en hoogwaardige computers tegen een scherpe prijs.

Stel nu jouw goedkope computer samen en ervaar de kwaliteit en geweldige service!

 

Stel je computer zelf samen!

Gebruik jij jouw computers voor administratie? Werken jouw pc’s met zware programma’s? GoGreen IT begrijpt hoe belangrijk het is dat jij onbezorgd jouw werk kunt verrichten. Daarom bieden wij voordelige computers op maat die voldoen aan jouw wensen. Hoe? Door jou zelf je computer te laten samenstellen!

Jij stelt de perfecte computer samen door te kiezen voor de specificaties die aansluiten op jouw behoeften. Denk aan het geheugen, de grafische kaart en de processor.  Een goedkope pc die speciaal voor jou gemaakt is? Het kan bij GoGreen IT!

Ontdek de service van GoGreen IT

Ga jij je eigen computer samenstellen? Wij adviseren je graag! Onze experts denken met je mee en kiezen samen met jou passende specificaties. Zo kun jij onbezorgd werken met de perfecte computer voor jouw situatie.

Wil jij meer weten over onze kostenbesparende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en ontdek de persoonlijke en professionele service van GoGreen IT!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.