Gratis bespaar analyse

In het huidige tijdperk kunnen we niet meer zonder digitalisering. Iedere ondernemer moet een werkplek creëren voor zichzelf en het personeel. Een werkplek bestaande uit IT apparatuur zoals computers, laptops en monitoren. Een startende onderneming heeft het nodig om het bedrijf van de grond te krijgen. Om de drie tot vijf jaar dient de IT apparatuur vervolgens vervangen te worden. Een dure en tijdrovende investering. Echter door een goede analyse van jouw organisatie te maken, kun je hiermee juist ook heel veel besparen. Dát is wat wij ondernemers willen laten zien. Daarom bieden wij de gratis bespaar analyse.

Wat houdt de gratis bespaar analyse in?

Uit onderzoek blijkt dat er ontzettend veel bedrijven zijn welke hun werkplekken hebben ingericht met overcapaciteit aan IT producten. Enerzijds zijn ze foutief geïnformeerd waardoor ze een te dure aanschaf hebben gedaan, anderzijds wordt er gekeken naar het budget en van daaruit het bedrag per werkplek bepaald. Deze beslissingen hebben gevolgen op meerdere facetten. Naast dat je het rechtstreeks in jouw portemonnee voelt, draag je bij aan onnodige energieverspilling, met milieuschade als gevolg. Daarom hebben wij de ‘gratis bespaar analyse’ in het leven geroepen. GoGreen IT wil dat jouw onderneming optimale werkplekken heeft, welke efficiënt en kostenbesparend zijn ingericht.

De analyse bestaat uit een viertal punten. Na de analyse maken wij een samenvatting van de resultaten. Vervolgens bespreken we 1-op-1 met jouw onze analyse en aanbevelingen. Uiteraard geheel kosteloos.

 

Analyse 1: De inventarisatie

Allereerst is het belangrijk te kijken welke IT er momenteel in het bezit is van jouw en hoeveel van deze werkplekken er volgens de ‘afschrijving’ vervangen dienen te worden. Ben je een startende ondernemer, dan heb je nog géén IT inventaris. Wij inventariseren dan samen met jou welke apparatuur het beste bij jouw bedrijfsvoering aansluit.

 

Analyse 2: Analyse per werkplek

Er wordt per afdeling of werkplek binnen jouw organisatie gekeken welke minimum apparatuur eisen er nodig zijn. Door maatwerk te leveren, voorkomen we dat je met overcapaciteit te maken hebt. Immers jouw medewerker klantenservice zal andere werkzaamheden vereisen van de apparatuur dan jouw marketing medewerker. Hierdoor voorkom je dus de overcapaciteit én bespaar je direct op je uitgaven.

 

Analyse 3: Energiebesparing

De IT apparatuur verbruikt stroom. Gezien de hoge energieprijzen is het géén overbodige luxe om het verbruik tegen het licht te houden. GoGreen IT analyseert wat het huidige gebruik van jouw werkplekken aan energiekosten met zich meebrengt. Daartegenover laten we een analyse zien van de door ons aanbevolen werkplekken en de daarmee gepaard gaande energiebesparing. Oftewel kostenbesparing. Vaak bespaar je al €50,- tot €100,- per werkplek, per jaar.

 

Analyse 4: Financiële analyse

De laatste check is de financiële analyse. Wij analyseren voor jou op welke wijze jouw onderneming geld kan besparen bij het creëren van de optimale werkplek. Wat is het verschil in aanschaf? Hoeveel kun je mogelijk op de energierekening besparen?

Naast de checks ontvang je diverse duurzame bespaar tips. Tips welke je over kan brengen op het personeel zodat zij direct bijdragen aan de besparing van jouw onderneming. Hiermee heb jij als ondernemer een directe invloed op jouw ecologische voetafdruk en dus een positieve invloed op het klimaat. Hoe groot jouw uiteindelijke impact is? Dat bepaal je zelf middels de unieke korting configurator. Jij bepaalt zelf hoeveel je extra kunt bijdragen aan een betere wereld.

 

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.