Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

iPad leasen?

Ben je op zoek naar iPads voor je onderneming? Twijfel je vanwege de hoge investering? Dan biedt GoGreen IT jou de oplossing; een iPad leasen. Een prachtige stap voor jouw onderneming. Jouw personeel wordt namelijk voorzien van de hoogste kwaliteit refurbished iPad. Bovendien draag je als onderneming direct bij aan een betere wereld!

Het aanbod iPad welke je kan leasen

GoGreen IT heeft ervoor gekozen om enkel de beste kwaliteit refurbished aan te bieden. Wij garanderen dat jouw iPad zo goed als nieuw is. Bovendien zijn onze iPads nog minimaal drie jaar te updaten. Kies je voor een iPad 2018 of 2019? Of toch liever de Air 3 of Pro 11 2018? Jij hoeft je nergens zorgen meer over te maken met onze twee jaar garantie en service, want zelfs de batterij valt onder de garantie.

Zo werkt leasen bij GoGreen IT

Allereerst garanderen wij de beste kwaliteit refurbished. Dit doen we door onze iPads om meer dan 50 punten te laten controleren door gespecialiseerde software. Allereerst bepaal je hoeveel iPads er nodig zijn voor jouw organisatie. Vervolgens kies je het model en de gewenste opslag. In een handomdraai zie je jouw maandelijkse leasebedrag. Vervolgens koopt GoGreen IT na twee jaar de iPads terug. De restwaarde verrekenen we vervolgens met de aanschaf van de ‘nieuwe’ refurbished iPads.

iPad leasen, de voordelen

Voor een scherp vast bedrag per maand kun je een iPad leasen. Het is een welkom alternatief voor de dure aanschaf van iPads. Daarnaast levert het je de volgende voordelen op:

  • iPad leasen voorkomt een hoge investering vooraf
  • Je ontvangt iPads voorzien van het officiële kwaliteitskeurmerk Refurbished
  • Je hebt gegarandeerd de beste prijs kwaliteit verhouding
  • Alle iPads hebben twee jaar garantie en service. Zelfs op de batterij!
  • Elke onderneming kan een iPad leasen
  • Een iPad is veiliger dan een Android toestel, daar het in een gesloten systeem opereert.
  • Jij draagt bij aan een betere wereld

iPad bestellen en leasen?

Dus je bent op zoek naar iPads voor jouw bedrijf? Waarom dan kiezen voor een hoge investering vooraf? Bij GoGreen IT bieden we jou namelijk de mooie lease optie. Dus geen hoge kosten vooraf, maar een scherp maandbedrag. Weet je nog niet zo goed welke iPad bij je past? Geen probleem. Wij helpen jou graag om je iPad samen te stellen. Kies vervolgens je eigen korting en vraag de offerte op maat aan.

 

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten