Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

iPhone leasen?

Wil je voor je onderneming nieuwe iPhones aanschaffen? Maar je ziet op tegen de hoge investering? GoGreen IT biedt jou de oplossing. Bij GoGreen IT betaal je voor gebruik in plaats van bezit. Het is een mooie stap om jouw personeel te voorzien van de hoogste kwaliteit refurbished iPhone én ook nog eens duurzaam bezig te zijn. Kies daarom voor een iPhone leasen.

Welke iPhone kan ik leasen?

Bij GoGreen IT hechten we veel waarde aan kwaliteit. Wil jij een iPhone leasen? Dan weet je zeker dat je bij ons de beste refurbished kwaliteit ontvangt. Daarnaast zijn onze Apple iPhones nog minimaal drie jaar te updaten. Dus geen gedoe met apps die niet meer werken. Kies je voor een iPhone 8+ of voor de iPhone XS? Of ga je toch liever voor de nieuwere iPhone XR? Of de iPhone 11 PRO? Het kan allemaal bij GoGreen IT.

Zo werkt iPhone leasen bij GoGreen IT

Zonder zorgen kun jij je bedrijf laten groeien met de refurbished iPhones van GoGreen IT. Je bent verzekerd van de beste prijs kwaliteit verhouding. Alle iPhones worden namelijk door gespecialiseerde software op meer dan 50 punten gecontroleerd. Hierdoor garanderen wij dat jij enkel iPhones ontvangt welke zo goed als nieuw zijn. Tel daarbij op dat je twee jaar garantie en service ontvangt en je kan zorgeloos ondernemen. Zelfs de batterij valt bij ons onder de garantie. Na de periode van twee jaar kopen wij de iPhones tegen een restwaarde terug. Dit vrijgekomen bedrag kun je dan besteden aan de aanschaf van ‘nieuwe’ refurbished iPhones.

De voordelen van leasen

Een iPhone leasen voor een vast maandbedrag is een prachtig alternatief voor de aanschaf van nieuwe iPhones. Buiten het feit dat je maandelijks weet waar je financieel aan toe bent, levert het ook nog de volgende voordelen op:

  • Geen grote investering vooraf bij iPhone leasen
  • Je ontvangt de hoogste kwaliteit refurbished iPhone
  • Jouw iPhones zijn voorzien van het officiële kwaliteitskeurmerk Refurbished
  • Twee jaar lang garantie en service
  • iPhone leasen is voor iedere onderneming mogelijk
  • Een iPhone werkt in een gesloten systeem en is daardoor veiliger dan Android
  • Jij draagt bij aan duurzaam ondernemen

iPhone bestellen en leasen?

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone voor je onderneming? iPhone leasen is een mooie optie. Géén onnodige hoge investering, maar een scherp maandbedrag. Bij GoGreen IT kun je zelf je iPhone samenstellen. Jij ziet direct een eerlijke kostenweergave. Bepaal daarnaast je eigen korting en vraag de vrijblijvende offerte op maat aan.

Ben je niet zo bekend met iPhone en Apple? Geen probleem, wij helpen jou graag met het maken van de juiste keuze. Ons persoonlijke advies heeft als doel jouw onderneming te laten groeien. Dus schroom je niet en neem contact op met ons!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten