IT Leasen

Waarom is zakelijke IT leasen bij GoGreen IT dé oplossing voor jouw werkplekken? Waarom is het lease concept van GoGreen IT zo uniek? De tien voordelen voor jou als bedrijf!

1.      IT Leasen voor dezelfde prijs als kopen

GoGreen IT neemt het leasepercentage voor eigen rekening. Voor jou zijn de kosten van leasen dus gelijk aan kopen. Hierdoor houd je kapitaal vrij voor andere aanbestedingen binnen de organisatie.

2.      Geen zorgen door garantie

De computers moeten jouw helpen om je bedrijfsvoering goed uit te kunnen voeren. Met garantie en service gedurende de leasetermijn ben je verzekerd van goed werkende apparatuur

3.      Het levert geld op

Het zou toch fijn zijn als jouw werkplekken nog geld opleveren aan het eind van de leasetermijn. GoGreen IT vind dat ook en daarom kopen wij de werkplekken terug tegen een vooraf afgesproken tarief.

4.      Gratis duurzaam transport

Wij verzenden jouw bestelling altijd gratis. GoGreen IT hecht waarde aan duurzaam transport. Wij zoeken naar de meest duurzame manier om de bestelling bij jouw af te leveren.

5.      Helder retourbeleid

Er kan altijd een defect ontstaan aan elektronica. GoGreen IT wil dat jij daar zo min mogelijk hinder van ondervind. Zowel in kosten als in werkzaamheden.

6.      Refurbished als nieuw

GoGreen IT levert de apparatuur als nieuw. De werking van de apparatuur is niet te onderscheiden van nieuw.

7.      Altijd A-merken

Om de hoge kwaliteit refurbished te garanderen leveren wij enkel A-merken als HP, Dell en Apple. Hiervoor hebben we krachtige samenwerkingen opgezet met diverse partijen.

8.      Eerlijk advies op maat

Het gaat ons niet om zoveel mogelijk te verkopen. GoGreen IT wil dat jij met de laagst mogelijke investering, de beste kwaliteit krijgt en voorziet in jouw werkbehoeften.

9.      Draag bij aan een betere wereld

Door de keuze voor GoGreen IT draag je automatisch bij aan een betere wereld. Jij voorkomt E-waste, gaat kinderarbeid tegen en voorkomt verspilling van grondstoffen.

10.    Kies je eigen korting

Jij bepaalt zelf in welke mate jij wilt bijdragen aan een betere wereld. Hiervoor hebben we de kortingsconfiguratie ontwikkelt. Bekijk deze hier.

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.