Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

Samen streven naar hetzelfde doel

Eindelijk!! Zo vlak voor eerste kerstdag mogen wij dit heugelijke nieuws brengen. GoGreen IT en Cordaid gaan officieel samenwerken per 24 december 2021. Een prachtige gebeurtenis zo vlak voor de kerst. Samen streven naar hetzelfde doel!

De samenwerking

De afgelopen maanden is er intensief contact geweest met Cordaids ‘relationmanager special gifts’ mevrouw Smaragda den Hond. Na diverse mailconversaties en een online meeting konden deze week de puntjes op de i worden gezet. De samenwerking is toegespitst op twee speerpunten. Enerzijds zullen we een financiële steun bieden en anderzijds stellen we IT lesmateriaal ter beschikking.

 

IT lesmateriaal

Door samen te werken met GoGreen IT heb jij direct impact. Jij verlengt namelijk de levensduur van de IT apparatuur. Hierdoor creëer je minder E-waste afval en daardoor ga je dus kinderarbeid tegen. Als de computers uiteindelijk definitief zijn afgeschreven voor de zakelijke markt, zijn ze vaak nog goed genoeg voor het onderwijs. Samen met Cordaid gaan we zorgen dat de afgeschreven IT niet linksaf de vuilnisbelt opgaat, maar rechtsaf het klaslokaal in. Daarmee creëren we een circulair traject en kunnen we wereldwijd kinderen beter onderwijs  bieden.

 

Financiële steun

Door je keuze voor GoGreen IT heb je al een positieve invloed op de wereld. Hoe groot je uiteindelijke impact is, bepaal je volledig zelf. Tijdens de bestelprocedure kom je vanzelf aan bij de “kies je korting” configuratie. Kies je voor geen korting? Dan investeren wij namens jou 10% van je orderwaarde aan het samenwerkingsproject met Cordaid: ieder kind naar school. Kies je voor 4% korting, dan investeren wij namens jou 6% om ieder kind naar school te krijgen.

 

De financiële projecten

Wij geloven dat investeren in onderwijs bijdraagt aan een betere toekomst. Een kind dat zowel een thuis heeft als onderwijs krijgt, kan later bijdragen aan de maatschappij. Omdat Cordaid als geen ander weet waar de nood het hoogst is, bepalen hun op welk scholingsvlak het vrijgekomen kapitaal het beste kan worden geïnvesteerd. De komende tijd zullen we diverse projecten uitlichten. Denk daarbij onder andere aan het opzetten van een thuisstudie project in Congo of meer meisjes naar school. Samen streven naar hetzelfde doel!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten