Studie laptop

Ben je op zoek naar een studie laptop? Tegenwoordig heb je voor iedere studie een laptop nodig. Als je gaat starten met een nieuwe opleiding. Of je besluit een andere richting binnen je studie te kiezen. Je ontvangt dan een eisenpakket vanuit de opleiding. Deze is vaak breed omschreven en staat vol met termen welke voor jou misschien niet geheel bekend zijn. Om te voorkomen dat je een miskoop doet, helpt GoGreen IT bij het kiezen van de beste studie laptop voor jouw opleiding.

 

Wat is de juiste studie laptop?

Er zijn heel veel soorten laptops. En eigenlijk zijn het allemaal studielaptops. Want bij iedere laptop past tegenwoordig wel een opleiding. Maar wat zijn nu de beste studie laptops voor jouw opleiding? Iedere opleiding stelt een aantal vereisten aan de laptops. Het is belangrijk dat je hier minimaal aan voldoet. Echter zijn de eisen vaak erg breed omschreven. In je zoektocht naar een goede studie laptop ervaar je een breed scala aan mogelijkheden. Immers de opleiding eist bijvoorbeeld een i5 processor. Maar welke? Want je ziet diverse mogelijkheden, van de 1e generatie tot en met de 11e generatie processor. De kans is dus aanzienlijk dat je al snel de bomen niet meer door het bos ziet.

 

Waarom een studie laptop van GoGreen IT?

Net als vele andere aanbieders biedt GoGreen IT óók een webshop. Echter geven de producten in een webshop vaak niet alle specificaties weer. Bovendien weet je niet 100% zeker dat de laptop ook aansluit bij de vereisten software programma’s van je opleiding. En vanuit de opleiding wordt vaak niet verder gekeken dan dit jaar, terwijl je studie meestal vier jaar duurt. Voorkom dat je onnodig tijd verspilt met je zoektocht naar de beste studie laptop en deze op termijn alsnog niet voldoet. Ontdek de voordelen van de GoGreen IT.

 

Ontdek de voordelen van GoGreen IT

Bij GoGreen IT zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van op maat afgestemde studielaptops. Dit heeft voor de student een aantal voordelen, waar je direct van kan profiteren.

Bespaar geld op de aanschaf van jouw studie laptop

Bij GoGreen IT bespaar je op twee manieren geld uit bij de aanschaf van de beste studie laptop voor jou. Enerzijds bespaar je tot 60% aanschafkosten doordat wij enkel werken met topkwaliteit refurbished laptops en refurbished computers. Anderzijds voorkom je bij de aanschaf een overkill aan capaciteit. Deze capaciteit betaal je wél, maar gebruik je niet. Zonde voor je portemonnee.

De beste kwaliteit voor jouw goedkope studie laptop

Bij GoGreen IT werken wij uitsluitend met refurbished laptops van A-merken. Deze laptops zijn uitgebreid gecontroleerd en waar nodig gereviseerd. Je laptop heeft misschien een krasje op de behuizing, maar functioneert als een nieuwe laptop. Je zal het verschil tussen nieuwe laptops en de laptops van GoGreen IT niet merken in het gebruik en functionaliteit.

Uitgebreide garantie en service

GoGreen IT onderscheid zich door een uitmuntende garantie en service. Geheel kosteloos zoeken wij de beste studielaptop voor jou. Eenmaal een keuze gemaakt. Dan profiteer je van optimale garantie op de hardware. Je kan zorgeloos aan de slag met je studie. Wel zo fijn.

Positieve milieu impact

Door een refurbished laptop van GoGreen IT te kiezen heb je een enorme positieve impact op het milieu. Gemiddeld bespaar je onder andere per laptop:

  • 280 kilo aan CO2 uitstoot, wat gelijk staat aan de benzine uitstoot van ruim 1104 kilometer autorijden;
  • 1200 kilogram productieafval met zware milieu verontreiniging als gevolg;
  • Uitputting van belangrijke grondstoffen door nieuw productie.

 

Kies de juiste studie laptop

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je graag de juiste laptop aanschaffen? Start dan nu met geld en tijd besparen door het contactformulier in te vullen. Wij gaan voor jou aan de slag en binnen een werkdag ontvang jij een passend aanbod. Bespaar tijd. Bespaar geld. Bespaar het milieu.

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.