voordelen van refurbished PC’s

De betekenis van refurbished computers maakt mensen doorgaans onzeker. Vaak denkt men dat ze tweedehands computers aanschaffen. Dat deze dus een stuk slechter zijn dan nieuwe computers. Echter, er is een belangrijk verschil tussen tweedehands computers en refurbished computers. De refurbished computers worden uitgebreid gecontroleerd. Voorzien van nieuwe goedwerkende onderdelen. Zo worden jouw computers klaargestoomd. Als nieuw. Daarom vertellen wij jou de vier voordelen van refurbished pc’s

Voordelen van refurbished PC’s:

Het bespaart je geld

Refurbished pc’s zijn veel goedkoper dan nieuwe pc’s.  De functionaliteit van deze refurbished modellen is gelijk aan de nieuwe pc’s. Voor minder geld heb je refurbished pc’s. Maar je kan dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Leuk bijkomstig voordeel; het geld wat je bespaart op je pc’s kun je uitgeven aan andere bedrijfsdoeleinden.

Het bespaart grondstoffen

Voor het maken van jouw nieuwe computers gebruiken we enorm veel grondstoffen. Helaas weet iedereen dat grondstoffen een uitputtende bron zijn. Doordat jij refurbished computers verkiest boven nieuwe computers, bespaar jij  veel grondstoffen uit. Door jouw hoeven immers geen nieuwe computers te worden geproduceerd. Er zijn al voldoende computers aanwezig. Deze computers hoeven enkel te worden nagekeken. Vervolgens worden de refurbished computers voor jouw bewerkt.  Grondstoffen kunnen op deze manier worden hergebruikt. Zodoende draag jij direct bij aan een betere wereld.

Het is beter voor dier en natuur

Laten we beginnen met pc’s langer in het circuit te houden. Daarnaast gaan we de afgeschreven nieuwe pc’s gebruiken als refurbished pc’s. Hoe langer jij gebruikt maakt, hoe duurzamer dit uiteraard is. Hierdoor ben jij belangrijk voor een betere wereld. Op deze manier voorkom je dat nieuw pc’s te snel worden weggegooid. Dat ze bijdragen aan een steeds groter wordende E-waste afvalberg. Het gevolg van zo’n grote afvalberg van pc’s is gigantisch voor het milieu. De zware chemicaliën krijgen immers de vrijheid om in de natuur op te gaan. Dit heeft logischerwijs verstrekkende gevolgen voor de natuur en leefomgeving van dieren.

Het is beter voor de mens

Jij draag direct bij aan de afname van de E-Waste afvalbergen, door de levenscyclus te verlengen. Door jouw bijdrage worden mensen minder blootgesteld aan de zware giftige stoffen welke vrij komen bij de verwerking van onze computers. Giftige stoffen die terechtkomen in de luchtwegen van deze mensen.  Daarnaast zorgen de dampen via regen dat deze giftige stoffen in hun voedselketen terecht komt. Denk aan regen dat op het gewas dwarrelt of via de rivier waar men vis vangt. Zoals je ziet, wacht niet langer. Refurbished computers is goed voor jouw en het milieu.

 

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.