Aanbod IT-Apparatuur

Net als alle it-groothandel en webshops bieden wij een breed aanbod IT-apparatuur. Tot zover verschillen wij niet van onze concurrenten. Echter kijken wij verder dan enkel de verkoop van het product. Maatwerk is namelijk meer dan computers samenstellen, in de winkelwagen plaatsen en vervolgens 10 seconden later afrekenen. Wij willen namelijk dat jij profiteert van onze expertise, waardoor IT-verspilling stopt.

1.    Betrouwbaar aanbod  IT-Apparatuur

iPhone refurbishedWe kunnen niet meer zonder. Het is dus belangrijk dat jouw bedrijf altijd kan vertrouwen op de apparatuur. Daarom bestaat ons aanbod IT-apparatuur uit A-merken als HP, Dell, Lenovo en Apple. De laptops en computers zijn professioneel gecontroleerd en voorzien van kwaliteit onderdelen. Bovendien leveren we complete werkplekken zoals een laptop met monitor en dockingstation. Of een energiezuinige computer met monitor en toebehoren zoals toetsenbord en muis. Wij garanderen dat jij over uiterst betrouwbare apparatuur beschikt.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in refurbished Apple iPhone en iPad. Niet alleen kunnen wij grote aantallen leveren, maar hebben wij de expertise in huis om een iPhone of iPad op maat in te stellen. Bijvoorbeeld, het automatisch aan/uitzetten van alle toestellen welke enkel tussen 08.00-18.00uur bereikbaar hoeven te zijn. Hierdoor voorkom je energie verspilling en verleng je de gebruikersduur. Denk echter ook aan AVG. Als toestellen niet tijdig updaten, neemt de kans op een hack aanzienlijk toe. Wij kunnen instellen dat de gebruiker waarschuwingen ontvangt om te updaten en uiteindelijk een blokkade totdat het toestel de update heeft gehad. Waardoor het bedrijf minder risico loopt. Twee van de honderden opties.

2.   Kostenbesparend aanbod IT-apparatuur

Met de IT-apparatuur ga jij gegarandeerd kosten besparen. Enerzijds op de aanschaf, anderzijds op het gebruik. Wij kijken namelijk welke specificaties er nodig zijn per werkplek. Hierdoor voorkomen we overcapaciteit van je product. Overcapaciteit waarvoor je betaalt, terwijl je deze dus niet nodig hebt. Daarnaast kan er tot wel 60% goedkoper worden ingekocht. Tel daarbij op dat we kijken naar energiezuinige apparatuur en je kunt wel tot 75% besparen op de energierekening.

 

3.   Garantie op maat

Refurbished laptops

Wij vinden belangrijk dat jij zorgeloos aan de slag kan met IT-apparatuur. Daarom zullen we altijd, in samenspraak met jou, een garantie op maat maken. Of dat nu één of vier jaar is. Jij moet beschikken over ongoing hardware. Want wij snappen dat IT-apparatuur niet meer is weg te denken uit je bedrijf.

Wil je geen garantie op maat, dan profiteer je automatisch van ons standaard garantiepakket met 2 jaar garantie.  Zie hiervoor Algemene Voorwaarden.

 

4.   Energiezuinige instellingen

Na het aanschaffen van kostenbesparende IT-appartuur ben je er nog niet. Er valt ook nog veel winst te halen in de instellingen van de apparatuur. Daarom passen wij energiezuinige instellingen toe op jouw apparatuur. Bovendien ontvang je interessante aanbevelingen om nog meer energie te besparen. Belangrijk met het oog op kostenbesparing en verduurzaming.

energie instellingen pc

 

5.   Kies gebruik of bezit

Mogelijk is het op dit moment voor jouw onderneming interessanter om de it-apparatuur te leasen in plaats van kopen. Beide opties behoren tot de mogelijkheden voor jouw werkplekken. Vergelijk je puur de aankoop of lease van de apparatuur dan ben je op termijn duurder uit met leasen. Echter door te leasen houdt je op dit moment kapitaal vrij om elders binnen het bedrijf in te zetten. Hierdoor wordt de mogelijkheid gecreëerd om  meer winsten te behalen. Dan is leasen uiteraard wel interessant.

6.   Terugkoop overbodige IT-apparatuur

Beschikt jouw bedrijf over overbodige apparatuur? Dan kijken we samen naar de restwaarde van deze apparatuur. Hierdoor ontvang jij een korting op de nieuw aan te leveren apparatuur en zorg je voor een verantwoordelijk recycle proces.

7.    Kies direct jouw benodigde apparatuur

Kies hier je benodigde refurbished producten.

 

Wil jij net als onze klanten duurzaam zijn? Kosten besparen? Efficiency van het personeel verhogen?

Neem dan contact op met ons!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.