Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

Twee tips voor een duurzaam kantoor

Behoort duurzamer ondernemen elk jaar tot jouw goede voornemens? Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Helaas heerst er de gedachte dat het kantoor verduurzamen een groot budget vereist. Maar niets is minder waar! Met onze tips voor een duurzaam kantoor bespaar je namelijk geld! Hoe? Met refurbished computers en de leasemogelijkheid van GoGreen IT. Met een duurzaam kantoor draag jij een steentje bij aan een beter milieu en creëer jij een positief imago voor je organisatie. Laat je verrassen door de milieuvriendelijke en voordelige mogelijkheden van GoGreen IT!

Kantoor verduurzamen met refurbished computers

Wist jij dat het grootste gedeelte van de energie van jouw computer verbruikt wordt tijdens de productie? Een nieuwe computer heeft dus een grote impact op het milieu. Maar wat doe je daaraan? Je hebt toch computers nodig? GoGreen IT biedt de perfecte oplossing. Met een refurbished computer of laptop verleng jij namelijk de levensduur van jouw computers. Hierdoor ga jij de uitputting van grondstoffen tegen en verklein je de hoeveelheid E-waste. Dat is enorm voordelig voor het milieu en voor de mens.

Vaak worden computers na een paar jaar afgeschreven omdat ze te oud zijn. Maar deze gebruikte computers werken nog steeds. We produceren dus onnodig veel afval door deze computers weg te gooien en we verbruiken onnodig veel grondstoffen voor het vervangen van deze gebruikte computers. Nu denk je misschien dat gebruikte computers minder goed werken of minder lang meegaan dan nieuwe computers. Maar niets is minder waar. Wij inspecteren deze computers, maken ze schoon en reviseren ze. Onderdelen die niet optimaal functioneren vervangen we. En we voorzien de gebruikte computers van de nieuwste besturingssystemen. Zo toveren wij gebruikte computers om tot hoogwaardige en duurzame pc’s die er weer jaren tegenaan kunnen.

Maar wat moet dat dan wel niet kosten? Nou, dat is nog een voordeel aan refurbished hardware. Onze gebruikte computers zijn juist goedkoper dan soortgelijke nieuwe computers! En daarvoor hoef je niets op te offeren. Wij zorgen er namelijk voor dat deze computers weer zo goed als nieuw zijn. Lease of koop direct refurbished computers van GoGreen IT en ervaar verantwoord ondernemen tegen een scherpe prijs!

Kantoor verduurzamen door pc’s te leasen

Computers leasen is een andere effectieve manier om je kantoor te verduurzamen. Wij leveren jou hoogwaardige refurbished computers. De leasetermijn bepaal je zelf. Na 36 maanden kopen wij de computers weer terug en vervangen wij ze door de nieuwste modellen.

Duurzaamheid is onze passie. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat wij de oude computers verantwoord recyclen. Mochten deze nog goed zijn, dan brengen wij ze weer terug op de markt. Zo verlengen wij namens jou de levensduur van deze IT. Passen de computers niet in onze markt, dan doneren wij ze aan ons project ‘ieder kind naar school’. De computers worden dan gebruikt voor het opleiden van kinderen. Mocht de IT helemaal niet meer werken, dan zorgen wij ervoor dat de onderdelen verantwoord verwerkt worden. Een duurzaam kantoor is dus makkelijk te bereiken met de milieuvriendelijke oplossingen van GoGreen IT!

GoGreen IT helpt!

Wij streven ernaar om het verduurzamen van IT werkplekken makkelijk te maken. Wij bieden twee jaar volledige garantie en service. Lease je je computerpark en mankeert er iets aan de computers? Dan vervangen wij deze binnen 24 uur. Zo kun jij ongehinderd werken met onze duurzame IT-oplossingen.

Om jou de perfecte computer te bieden, kun je bij ons je computer zelf samenstellen. Jij kiest de componenten die voor jou belangrijk zijn en maakt zo een computer die voldoet aan jouw wensen. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je computer of wil je meer weten over onze duurzame mogelijkheden? Schroom je dan niet om contact met ons op te nemen! Onze experts zetten hun expertise en jarenlange ervaring in om jou te voorzien van kundig en persoonlijk advies.

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten