Refurbished computers

Is jouw bedrijf toe aan nieuwe computers? Waarom zou je nieuwe computers kopen, als je ook topkwaliteit refurbished computers kan aanschaffen. Computers krijgen bij GoGreen IT een tweede leven en worden door ons vakkundig gereviseerd. Door het kopen van onze kwaliteit refurbished computers dragen we samen bij aan een schonere planeet en scheelt het jou in de portemonnee. Ontdek de voordelen van een refurbished computer of stel direct jouw nieuwe computer samen.

Wat is een refurbished computer?

Refurbished is een Engelse term dat verwijst naar het reviseren van hardware. Een refurbished computer is een tweedehands computer die volledig getest en gecontroleerd wordt. Bij de controle wordt de computer schoongemaakt en geüpdatet. Wanneer er onderdelen niet werken, worden deze vervangen. Na de opknapbeurt is de computer vrijwel zo goed als nieuw. Een refurbished computer verschilt hiermee van een reguliere tweedehands computer. Een refurbished wordt goed gecontroleerd en onderdelen worden eventueel vervangen, bij een tweedehands computer wordt het functioneren van de pc doorgaans niet gecheckt.

Waarom refurbished computers kopen?

Wanneer je als bedrijf nieuwe computers moet aanschaffen, is vaak de gedachte om direct een nieuwe te kopen. Want nieuw is betrouwbaar en je kunt erop vertrouwen dat deze het naar behoren doet, toch? Vaak worden computers weggedaan door bedrijven omdat ze zakelijk zijn afgeschreven, terwijl deze technisch nog helemaal niet zijn afgeschreven. Door computers te laten reviseren, krijgen pc’s een tweede leven en kunnen ze weer jaren mee. Refurbished computers aanschaffen is dan ook een erg milieuvriendelijke keuze. Er hoeven geen nieuwe materialen gemaakt te worden en de nieuwe apparatuur hoeft niet vanuit het buitenland verscheept te worden. Juist in deze tijd waar we als bedrijf juist voor groener en duurzamer willen gaan, zijn refurbished computers de juiste stap. Bovendien zijn de computers een stuk goedkoper dan de aanschaf van nieuwe. Dat is een mooie win-win voor jou.

Ontdek de kwaliteit en service van GoGreen IT

Bij GoGreen IT streven wij naar een groene zakelijke omgeving. Waar kun je dan beter starten dan bij het computerpark! Door onze eigen jarenlang ervaring en samenwerking in de refurbished markt, werken wij met enkel gespecialiseerde leveranciers die enkel kwaliteit refurbished computers leveren.  De pc’s worden professioneel en grondig nagekeken, schoongemaakt en onderdelen worden daar waar nodig gereviseerd. Zo bieden wij refurbished computers met een 100% top conditie die jarenlang mee zullen gaan. Mocht er onverhoopt toch mankementen aan de refurbished computers zich voordoen? Dan kijken we de lease pc direct na en bieden je direct een andere aan wanneer de reparatie een te grote klus blijkt te zijn. Zo is jouw bedrijfsvoering niet afhankelijk van de computer en kun je onbezorgd iedere dag rekenen op jouw refurbished computers. Dat is de service van GoGreen IT.

Stel nu jouw computer samen

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je graag jouw eigen refurbished computers aanschaffen? Stel nu jouw eigen computer of computers samen bij GoGreen IT en bepaal helemaal zelf de inhoud van jouw pc. Van het ram geheugen, opslag tot de keuze van de processor. Uiteraard helpen wij je graag bij het samenstellen van je computer. Neem daarom gerust contact met ons op! We bekijken in jouw situatie welke refurbished computers het meest geschikt zijn.

Meest recente berichten
Archieven

Contact opnemen

Weet je al wat je nodig hebt of wil je hulp bij je keuze? Geef het aan in het opmerkingenveld, vul de overige gegevens aan en wij nemen binnen een uur contact met je op.
Hoe wenst u contact?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.