Laptop leasen

Laptop leasen is een interessante optie voor de aanschaf van jouw it – apparatuur. De complete aanschaf is vaak een fikse investering voor het bedrijf. Je geeft in één klap een hoop geld uit voor laptops die gaan verouderen en te maken gaan krijgen met storingen. Dat moet toch beter kunnen? Inderdaad! Je kunt namelijk jouw laptop leasen bij GoGreen IT. Het isde ideale oplossing. Jij bespaart met een gehuurde refurbished laptop op aanschafkosten en vervanging. Bovendien is het leasen van refurbished laptops een geweldige manier om je bedrijf te verduurzamen. Ontdek de mogelijkheden en start nu met verantwoord én voordelig ondernemen!

Waarom laptop leasen?

Laptop leasen

Als je op zoek bent naar nieuwe zakelijke laptops, denk je misschien meteen aan kopen. Maar er zitten belangrijke voordelen aan laptops huren. Het is het dus zeker de moeite waard om deze optie te overwegen. Er zit namelijk een fiks kostenplaatje aan het aanschaffen van je computerpark. Bovendien krijg je al snel te maken met de kosten van veroudering van je laptops en oponthoud door kleine storingen.

Wil jij onbezorgd kunnen werken met jouw laptops? En wil je bijdragen aan een schonere en groenere toekomst? Dan heeft GoGreen de perfecte oplossing voor jou.  Door laptops te leasen vervul je IT-lifecycle management. Jij ontvangt van ons hoogstaande laptops die je voor een bepaalde tijd gebruikt. De leasetermijn bepaal je zelf. Na deze periode kopen wij de laptops van je terug en vervangen wij ze door geüpdatete modellen. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de IT-oplossingen. De notebooks die wij terugkopen, recyclen wij verantwoord. Dit betekent minder afval en een verlengde levensduur van hardware. Duurzaam ondernemen is makkelijk met GoGreen IT.

Wat krijg jij hiervoor terug? Een uitmuntende service zonder verborgen kosten. Jij kunt onverstoord werken aan wat voor jou en jouw onderneming belangrijk is. Storingen en defecten lossen wij namelijk binnen 24 uur op tijdens je leaseperiode. Bovendien is veroudering verleden tijd! Na de lease periode kopen wij namelijk jouw oude apparatuur terug en vervangen wij jouw gehuurde laptops door nieuwere modellen. Zo kun je weer jarenlang vooruit. Ongehinderd werken met duurzame en hoogstaande laptops. Dat is de garantie van GoGreen IT!

Voordelen refurbished laptop huren

De laptops die je bij ons huurt, zijn refurbished. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de refurbished markt, stellen wij gebruikte laptops weer in topconditie. Wij maken de laptops professioneel schoon, controleren ze grondig en reviseren ze. Ook voorzien wij de laptops van de nieuwste besturingssystemen.

De grootste impact op het milieu wordt gemaakt tijdens de productie van notebooks. Laptops huren en refurbished pc’s gebruiken verlengen beide de levensduur van jouw laptop. Als duurzaamheid voor jouw onderneming een hoge prioriteit is, is het leasen van gebruikte laptops dan ook een fantastische manier om een steentje bij te dragen aan het milieu.

Bovendien zijn refurbished laptops goedkoper dan soortgelijke nieuwe laptops. De refurbished notebooks kunnen na het reviseren nog jarenlang meegaan en functioneren uitmuntend. Dan is het toch zonde om meer geld uit te geven voor dezelfde kwaliteit?

Word jij ook enthousiast van alle voordelen? Huur dan nu de goedkope en milieuvriendelijke laptops van GoGreen IT!

Laptop zelf samenstellen?

Ben jij er klaar voor om duurzamer en voordeliger te ondernemen? Bekijk onze webshop voor greep uit ons assortiment. Staat jouw laptop er niet tussen? Geen paniek. Door onze uitgebreidde contacten kunnen wij aan bijna alle wensen voldoen.  Wij denken met je mee en bieden jou persoonlijk en kundig advies. Schroom je dus niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.