Optimale werkplek

 

Iedere onderneming heeft werkplekken nodig, voorzien van IT apparatuur zoals computers, laptops en monitoren. Meestal niet de leukste uitgaven. Naast een fikse investering is het namelijk vaak ook tijdrovend. Er zijn zoveel aanbieders. De ene biedt nieuwe apparatuur, de andere refurbished. Dan worden ze ook nog eens in alle soorten, maten en prijzen aangeboden. Tel daarbij op de garantie en servicevoorwaarden welke bij iedere aanbieder anders zijn. Ja, dan begrijpen wij dat er een moment komt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er nu een oplossing om je optimale werkplek te creëren.

 

De eerste stap naar de optimale werkplek

Bij GoGreen IT kun je op de eerste plaats gebruik maken van een gratis bespaar analyse. Er wordt samen gekeken naar wát jouw onderneming écht nodig heeft. Maatwerk voor de optimale werkplek. Vervolgens heb je de keuze om de werkplekken door GoGreen IT op locatie te laten inrichten. Eenmaal opgeleverd kun je zorgeloos aan de slag. De werkplekken zijn namelijk voorzien van drie jaar garantie. Én service, zoals hulp op afstand en op werkdagen binnen 24uur vervangende apparatuur toegezonden krijgen. Zo kun jij je blijven focussen op de eigen business!

 

Hoe besparen met de optimale werkplek

De keuze voor GoGreen IT levert jouw ook nog eens twee belangrijke besparingen op. Op de eerste plaats bespaar je geld. Refurbished is namelijk tot 60% goedkoper dan nieuw en je voorkomt onnodige aanschafkosten door overcapaciteit van je apparatuur. Bovendien bespaar je op energiekosten, vaak wel €100,- per werkplek per jaar. Dit geld kun je dan inzetten op andere doeleinden.

Op de tweede plaats bespaar je tijd. Het uitzoeken van de computers is vaak een tijdrovende klus. Al die modellen, specificaties en voorwaarden. Je verspilt hierdoor kostbare tijd in je zoektocht naar de optimale werkplek. Deze tijd kun je beter inzetten op een ander project.

 

Last but not least

Jij draagt met je werkplekken óók nog eens bij aan een betere wereld! Door jouw keuze wordt de levensduur van de IT maximaal benut, creëren we minder E-Waste afval, verspillen we géén onnodige grondstoffen, gaan we kinderarbeid tegen en helpen we wereldwijd onderwijs.

Hoe groot je totale impact is? Bepaal het zelf met onze unieke optie: ‘Kies je eigen korting’!

 

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.