Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

Refurbished iPhone 11

Tegenwoordig is een iPhone niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in allerlei kleuren en modellen. Niet voor niets dat Apple steeds nieuwe modellen op de markt bent. En elke keer weer net iets beter dan de vorige versie. Maar ondertussen weten we ook dat dit een flinke kostenpost met zich meebrengt. Bovendien zijn al die nieuwe smartphones ook nog eens slecht voor het milieu. Gelukkig bied GoGreen IT geweldige oplossingen door refurbished iPhones aan te bieden als nieuw. Een mooi voorbeeld is de refurbished iPhone 11.

 

Refurbished iPhone 11

Waarom de refurbished iPhone 11 aanschaffen?

Wij willen jou erop wijzen dat het niet specifiek gaat om de iPhone 11, maar juist om de refurbished iPhone. Door jouw keuze voor een refurbished versie van de iPhone behaal je namelijk twee essentiële voordelen. Allereerst is het goed voor je portemonnee. Het aankoopverschil kan wel oplopen tot 40%. Zo is de refurbished iPhone 11 ruim 38% goedkoper dan een nieuwe. Ten tweede is de aanschaf van een gereviseerde iPhone veel beter voor het milieu. Je mag gerust stellen dat de aanschaf hiervan een duurzame keuze is. Enerzijds voorkom je de productie van een nieuwe, waardoor je onnodig grondstof verbruik tegengaat. Anderzijds voorkom je dat toestellen, welke nog zo goed als nieuw zijn na een revisie, op een afvalberg terecht komen met ernstige milieuschade als gevolg. Bovendien wordt kinderarbeid in stand gehouden door de aanwezigheid van deze E-waste afvalbergen. Genoeg reden om dus voor een refurbished toestel te kiezen.

 

Groot aanbod refurbished iPhones, waarom dan GoGreen IT?

refurbished kwaliteitskeurmerk

In tegenstelling tot andere aanbieders beschikken onze refurbished iPhones over een officieel refurbished kwaliteitskeurmerk. Hetgeen inhoudt dat onze iPhones op meer dan vijftig punten zijn gecontroleerd door gespecialiseerde software. Bovendien geven wij twee jaar garantie op de iPhones. Zelfs op de accu! Dat in tegenstelling tot nieuwe smartphones waar je vaak maar één jaar garantie op de accu krijgt. Daarnaast beloven wij nog minimaal drie jaar updates op onze refurbished iPhones. Het is dan ook prettig om te weten dat de veiligheid gegarandeerd is doordat de software kan blijven updaten. Bovendien zullen je apps gewoon blijven functioneren. Al met al durft GoGreen IT te garanderen onze refurbished iPhones zo goed als nieuw zijn.

Bezit of gebruik van de iPhone 11 refurbished?

Bij GoGreen IT heb je de keuze. Betaal je voor gebruik of betaal je voor bezit van je iPhone 11 refurbished? De meest gekozen optie is de keuze voor bezit. Je betaalt het toestel vooraf. Vervolgens krijg je het toestel toegezonden. Vanaf dan is de refurbished iPhone van jou.

Voor bedrijven hebben we nog een andere interessante optie: kiezen voor gebruik. De refurbished iPhones betaal je dan middels een vast maandbedrag af. Dat kan al vanaf 12 maanden tot maximaal 48 maanden. Het voordeel van je refurbished iPhones leasen is dat je niet direct hoeft te investeren. Het geld kan je dan elders inzetten, waar je het op dat moment harder nodig hebt. Of je nu kiest voor koop of lease, je hebt bij GoGreen IT sowieso de volgende garanties:

 • Jouw iPhones zijn voorzien van het officiële kwaliteitskeurmerk Refurbished;
 • Hierdoor ontvang je de hoogste kwaliteit refurbished iPhone;
 • Met twee jaar lang garantie en service, waarbij zelfs de batterij is inbegrepen;
 • Bovendien werkt een iPhone in een gesloten systeem en is daardoor veiliger dan Android;
 • En je draagt absoluut bij aan duurzaamheid!

 

De voordelen van de refurbished iPhone 11iphone 11 refurbished

Je weet al dat zowel het bezit en gebruik van je refurbished iPhone tot de mogelijkheden behoort. We sommen we de voordelen van de refurbished iPhone 11 voor je op, zodat je een beter beeld krijgt van dit specifieke toestel.

 • Extra veilig met Face ID gezichtsherkenning;
 • Snel toestel door de A13 Bionic chip;
 • Profiteer van een kleurrijk en helder OLED-scherm;
 • 2 camera’s achterzijde van 12 MP;
 • Groothoeklens en ultragroothoeklens;
 • Goede batterijduur;
 • Snel laad mogelijkheid;
 • Beschikbaar in diverse kleuren;
 • Drie opslagcapaciteiten 64/128/256GB

 

Ben je niet zo bekend met iPhone en Apple? Geen probleem, wij helpen jou graag met het maken van de juiste keuze. Ons persoonlijke advies heeft als doel jouw te laten besparen middels een duurzame keuze. Dus schroom je niet en neem contact op met ons!

 

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten