Refurbished iPhone X

Wil je een iPhone aanschaffen? Maar je weet niet zo goed welke? Bovendien speelt het kostenplaatje waarschijnlijk ook een rol in je keuze. Bij GoGreen IT bieden wij jou dé oplossing. Een goede keuze is dan namelijk de refurbished iPhone X.

 

Waarom de refurbished iPhone X aanschaffen?

refurbished iPhone XBij GoGreen IT hebben we meerdere redenen waarom te kiezen voor de iPhone X refurbished. Allereerst hechten we bij GoGreen IT veel waarde aan kwaliteit. Daarom worden de refurbished iPhones door gespecialiseerde software op meer dan vijftig punten gecontroleerd. GoGreen IT kan hierdoor garanderen dat jij de refurbished iPhone X als nieuw ontvangt. Daarnaast zijn onze refurbished iPhones nog minimaal drie jaar te updaten. Dus geen gedoe dat je apps niet meer werken. Ook de veiligheid komt niet in gedrang doordat de software kan blijven updaten.

 

Bezit of gebruik van de iPhone?

Bij GoGreen IT heb je de keuze. Betaal je voor gebruik of betaal je voor bezit van iPhone X refurbished?  De meest gekozen optie door kopers is te kiezen voor bezit. Je betaalt vooraf de  iPhone. Vervolgens krijg je het toestel toegezonden. Vanaf dan is de refurbished iPhone van jou.

Een andere optie, welke vooral door bedrijven steeds meer wordt gekozen, is kiezen voor gebruik. De refurbished iPhones betaal je dan middels een vast maandbedrag af. Dat kan al vanaf 12 maanden tot maximaal 48 maanden. Het voordeel van je refurbished iPhones leasen is dat je niet direct hoeft te investeren. Het geld kan je dan elders inzetten, waar je het op dat moment harder nodig hebt. Of je nu kiest voor koop of leasen, je hebt bij GoGreen IT sowieso de volgende garanties:

 • Jouw iPhones zijn voorzien van het officiële kwaliteitskeurmerk Refurbished;
 • Hierdoor ontvang je de hoogste kwaliteit refurbished iPhone;
 • Met twee jaar lang garantie en service, waarbij zelfs de batterij is inbegrepen;
 • Bovendien werkt een iPhone in een gesloten systeem en is daardoor veiliger dan Android;
 • En je draagt absoluut bij aan duurzaamheid!

 

De voordelen van de refurbished iPhone X

Je weet al dat zowel het bezit en gebruik van je refurbished iPhone tot de mogelijkheden behoort. Om je een beter beeld te geven, sommen we de voordelen van de refurbished iPhone X voor je op:

 • Maak gebruik van Face ID;
 • Profiteer van een kleurrijk en helder OLED-scherm;
 • Goede camera’s voor scherpe en gedetailleerde foto’s;
 • Goede batterijduur;
 • Eén en al scherm met de dunne randen;
 • 4K-video opnamen met 60 beelden per seconde;
 • Draadloos laden.

 

Ben je niet zo bekend met iPhone en Apple? Geen probleem, wij helpen jou graag met het maken van de juiste keuze. Ons persoonlijke advies heeft als doel jouw te laten besparen middels een duurzame keuze. Dus schroom je niet en neem contact op met ons!

 

iPhone X refurbished

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.