Refurbished IT hardware

Is jouw organisatie toe aan nieuwe hardware en ben je nog niet bekend met de voordelen van refurbished IT? Bij GoGreen IT helpen wij ondernemers om hun bedrijf te verduurzamen én een grote kostenpost in de portemonnee te voorkomen. Doordat wij hoogwaardige hardware opkopen en vakkundig reviseren, weten wij de kwaliteit te waarborgen. Zo kunnen wij jouw organisatie een duurzame oplossing bieden tegen een zachte prijs: IT refurbished.

Wat is refurbished IT?

IT refurbished is al jaren een veel gebruikte term in de ‘hardware wereld’. Veel apparaten worden namelijk te snel bij het afval gegooid wanneer deze niet meer naar behoren werken of zakelijk zijn afgeschreven. Vaak is echter slechts één onderdeel of zelfs geen onderdeel van het apparaat defect. Door IT refurbished worden defecte onderdelen vervangen en kunnen IT apparaten de komende jaren intensief gebruikt worden. Bij het refurbishen van IT wordt elk apparaat grondig gecontroleerd. Elk onderdeel wordt getest en daar waar nodig vervangen. De buitenkant wordt schoongemaakt en de IT wordt voorzien van de nieuwste update. Bij GoGreen IT staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij nemen deze controle uiterst serieus en werken dan ook enkel met onze vaste, professionele leveranciers met aantoonbare jarenlange ervaring. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit refurbished IT bieden. Bovendien geniet je bij ons van 2 jaar garantie bij de koop of 3 jaar garantie bij de lease van onze computers.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je voor de aanschaf van je IT kiest voor refurbished IT, dan geniet je van diverse voordelen.

Het financiële plaatje: Men werkt vaak het liefst met het nieuwste van het nieuwste. Dit is op de zakelijke markt niet anders. Als ondernemer wil je namelijk dat je bedrijf gezond en naar behoren functioneert, zonder mankementen. Kies jij voor refurbished IT van GoGreen IT? Dan mag je dezelfde kwaliteit verwachten voor lagere kosten! Benieuwd naar een indicatie voor de maandelijkse kosten? Stel nu jouw computerpark samen en krijg direct een realistische prijsindicatie.

Verkleinde ecologische voetafdruk: GoGreen IT zet zich dagelijks in voor een betere morgen. Dit doen we samen met jou! Als onderneming kun je nogal een grote bijdrage leveren aan het verduurzamen van de zakelijke wereld Dit begint al bij de aanschaf van refurbished IT. Er worden immers geen nieuwe productiematerialen gebruikt én deze hoeven ook niet meer verscheept te worden uit landen hier ver vandaan. Bovendien wordt er langer gebruik gemaakt van IT apparaten, waardoor er over het algemeen minder nieuwe computers moeten worden gemaakt. De aankoop van  gereviseerde  IT is dan ook dé stap naar duurzaam ondernemen.

Altijd garantie op jouw lease refurbished IT: Om jou de nodige zekerheid als ondernemer te bieden, is het bij GoGreen IT mogelijk refurbished IT te leasen. Je geniet de gehele leaseperiode van onze service. Mocht er onverhoopt defecten optreden, dan repareren wij binnen 24 uur kosteloos jouw IT of ontvang jij direct een vervangend, gelijkwaardig apparaat. Is de leaseperiode voorbij? Dan kopen wij de hardware van je terug en bieden we je nieuwe refurbished computers aan met de nieuwste ontwikkelingen en de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Ontdek de voordelen van IT refurbished hardware

Een groene zakelijke omgeving creëren, dat is waar wij ons voor inzetten. Zo hebben wij al talloze ondernemers geholpen met een volledige IT inrichting dat bestaat uit gereviseerde hardware. Zet ook de stap naar duurzaam ondernemen, met de aanschaf van IT refurbished.  Stel nu jouw eigen computers samen en krijg direct een prijsopgave.

Hulp nodig bij het samenstellen van je IT of heb je vragen over wat GoGreen IT voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij jou direct!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.