Uitblinkende Garantie

Jij hebt gewoon computers nodig. Computers die jouw benodigde programma’s moeiteloos draaien. Bovendien moet personeel efficiënt kunnen werken met de apparatuur. Én, het blijft elektronica. Dus jouw computer kan een foutmelding geven. Maar je wilt dat dit dan wel direct wordt opgelost. Want je werk ligt hierdoor stil. Daarnaast is een scherpe prijs ook belangrijk. Voor ons een begrijpelijke gedachte. Dus regelen we dat voor jou. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze Uitblinkende Garantie.

 

Garantie termijn

GoGreen IT vind het belangrijk dat jij verzekert bent van goede apparatuur. Wij hanteren daarom een op maat Garantie termijn op het apparaat zelf en de geplaatste hardware. Omdat we nieuwe onderdelen plaatsen, zoals RAM en SSD, verzegelen wij onze computers voor levering. Dit is een bewuste keuze, want wij weten welke kwaliteit we leveren en we willen dit blijven waarborgen. Daarom hanteren we de regel; Indien de verzegeling is verbroken, maak je helaas geen aanspraak meer op eventuele garantie. Door duidelijke afspraken te maken, profiteer jij optimaal van uitblinkende garantie voorwaarden.

 

Software garantie

Software is voor eigen rekening, daar wij vaak géén invloed hebben op programma’s welke door derden worden geïnstalleerd op onze apparatuur. Uiteraard hebben we wel een 24/7 service. Heb je problemen met je geïnstalleerde software, dan helpen wij graag mee om de geschikte oplossing te vinden. Dit vrijblijvende advies is onderdeel van onze service en Uitblinkende Garantie

 

Hardware garantie

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een RAM geheugen of de opslag haperingen vertoont. Niet gewenst, maar het blijf elektronica. Voor jou al vervelend genoeg. Je zit dus niet te wachten op omslachtige garantie procedures. Daarom hebben wij onze uitblinkende Garantie in het leven geroepen. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 8.00- 18.00. We proberen het probleem op afstand op te lossen door een juiste probleemanalyse te maken. Lukt het niet om binnen 10 minuten op te lossen? Dan sturen we dezelfde dag nog vervangede apparatuur toe.

 

Retour garantie

Retourneren is vaak een rompslomp. Je moet zelf zorgdragen dat het pakket wordt retour gezonden. Je betaalt zelf de kosten. En als het kwijt is, ben je ook nog verantwoordelijk. Vervolgens moet je ook weer weken wachten alvorens je computer weer retour ontvangt. Een hoop gedoe waar je niet op zit te wachten.

Ook daarom kies je voor GoGreen IT. Binnen 24 uur wordt er een vervangend toestel toegezonden. Vervolgens laten wij het defecte apparaat op een afgesproken dag en tijd ophalen op jouw locatie. De kosten hiervoor liggen uiteraard niet bij jou! Je hoeft enkel het pakket mee te geven aan de afhaaldienst. Wel zo gemakkelijk.

Wil je ook profiteren van deze Uitblinkende Garantie? Kies dan snel je computer uit!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.