Let op: Vanwege het vernieuwen van de webshop, zijn wij met vakantie. Daarom krijg je tot en met 12 mei 10% korting op je bestelling, welke wordt uitgeleverd vanaf maandag 13 mei. Bedankt voor je vertrouwen en geduld!.

Computer leasen

Is jouw onderneming toe aan nieuwe computers, maar is een grote investering nu niet mogelijk? Wil je erop kunnen rekenen dat jouw computers het altijd en overal doen? Computer leasen is de oplossing!  Met de leasing van je pc kom jij niet voor verrassingen te staan. Binnen de leaseperiode krijg jij computers die volledig zijn af te stemmen op je bedrijfsvoering. Met een vaste, scherpe prijs per maand weet jij altijd waar je aan toe bent. Ontdek het computer leasen bij GoGreen IT.

Computer leasen - Computer leasing | GoGreen IT

Kwaliteit refurbished computer leasen

Wil je niet voor verrassingen komen te staan bij de aanschaf van een nieuw computerpark? Dan is het leasen van computers een uitstekende keuze. GoGreen IT biedt een veelzijdig aanbod refurbished computers aan. Elke computer wordt door onze vaste professionals uitgebreid gecontroleerd. We toetsen de functies van de complete hardware. Constateren wij dat onderdelen beschadigd of kapot zijn, dan worden deze vakkundig vervangen door nieuwe onderdelen. Na het schoonmaken en updaten naar het nieuwste besturingssysteem is de refurbished pc helemaal klaar om jarenlang intensief gebruikt te worden. Mocht er tijdens de leaseperiode schade of fouten bij de computers optreden, dan krijg je van GoGreen IT direct een andere refurbished desktop. Zo kun jij zorgeloos je werk altijd en overal uitvoeren.

De voordelen van computer leasing

De aanschaf van refurbished computers middels leasen tegen een vast maandbedrag is een mooi en duurzaam alternatief voor het kopen van een nieuw computerpark. Het levert jou verschillende voordelen op.

Geen grote investering vooraf nodig

Bij het leasen van een computer hoef je voorafgaand geen groot bedrag te investeren voor de aankoop van de desktops. De kosten worden gelijk verdeeld over de gehele leaseperiode, waa

rbij je maandelijks een vastbedrag betaald. Je kunt zelf bepalen hoe lang de periode van computer leasing duurt. Er is geen sprake van voorfinanciering, jij betaalt altijd een vast maandbedrag.

Altijd en overal werkende IT

Er is niets vervelender wanneer een computer defect is en de dagelijkse bedrijfsvoering van je onderneming hierdoor wordt belemmerd. Met de lease van computers kun je altijd rekenen op de snelle service van GoGreen IT. Bij problemen controleren wij de computer binnen 24 uur. Wanneer we de computer ter plekke kunnen repareren, doen wij dat direct. Zijn er grotere defecten? Dan verzenden wij binnen een werkdag een ander, gelijkwaardige pc. Zo kun je met het computer leasen altijd rekenen op een hoogwaardige computer van topkwaliteit.

Hoe werkt computer leasen bij GoGreen IT?

Ga je bij ons een computer leasen? Op alle computers van GoGreen IT ontvang je de gehele leaseperiode servicegarantie. Gaat er tijdens de huurtermijn iets kapot, dan repareren wij de computers kosteloos. Wij laten je niet wachten bij grote reparaties. Je krijgt direct een andere refurbished pc van topkwaliteit. Bovendien geniet je bij GoGreen IT van top service. Zo staan wij je altijd bij mocht je vragen hebben bij de installatie of het gebruik van je computer. Dat onderscheidt GoGreen IT. Ontdek nu zelf onze unieke werkwijze!

Computer leasen?

Jij wilt nieuwe computers aanschaffen voor je bedrijf. Computer leasen is het antwoord! Neem een kijkje in de webshop voor ons aanbod. Staat jouw wens er niet tussen? Geen probleem, stuur ons je wensen door en wij zorgen dat je een op maat gemaakte offerte ontvangt! Klik hier voor het contactformulier. Alle wensen zijn bespreekbaar! Dat is GoGreen IT.

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.