Tweedehands desktop

Wil je de computers binnen je onderneming vervangen? De aanschaf van een compleet nieuw computerpark kan al snel in de papieren lopen. Daarom is de aankoop van een tweedehands desktop bij GoGreen IT een mooi alternatief. Al onze pc’s worden volledig gecontroleerd en gereviseerd. Je ontvangt hoogwaardige refurbished desktops met de functionaliteiten en kwaliteiten die vergelijkbaar zijn met die van een nieuwe pc. Niet enkel is dit veel voordeliger, maar je draagt bovendien bij aan een duurzame werkomgeving.

Hoge kwaliteit tweedehands desktop

Een hoge kwaliteit én betrouwbare tweedehands desktop kopen? Het kan bij GoGreen IT! Veelal vervangen ondernemingen computers na 3 à 4 jaar door zakelijke afschrijving. Deze vernieuwing zegt echter niets over de staat van de pc’s. De meeste computers zijn in uitstekende staat en kunnen zo nog een aantal jaren gebruikt worden.

 

Genoeg reden voor GoGreen IT om hier iets aan te doen. Wij kopen computers op en laten deze door een ervaren en bekwaam team volledig controleren. De buitenkant en in binnenkant wordt volledig gecheckt en de conditie van de pc wordt grondig onder de loep genomen. Onderdelen die defect zijn worden vervangen en de pc’s worden volledig schoongemaakt. Wij leveren de gebruikte desktops altijd met de nieuwste software update. Je kunt rekenen op refurbished computers die niet onderdoen voor nieuwe computers, en dat voor een zachte prijs.

Stel je eigen desktop samen!

Elk computerpark moet aansluiten op de werkzaamheden binnen een bedrijf. Een standaard aanbod van gebruikte computers is daarom niet voldoende. Dit snappen wij maar al te goed. Je kunt daarom bij GoGreen IT je tweedehands refurbished desktop zelf samenstellen. Wat je kunt verwachten? Een ruime keuze in processoren, opslag, grafische kaarten tot het aantal monitoren. Uiteraard staan we voor je klaar om je persoonlijk advies te geven bij het samenstellen van je computers. Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we snel samen met je verder!

Gebruikte desktop leasen

Is de aanschaf van een groot aantal computers op dit moment een te grote investering? Wij bieden de mogelijkheid om gebruikte desktops te leasen. Je geniet hierbij van een vast en laag tarief per maand. Gedurende de leaseperiode kun jij altijd rekenen op service en garantie. Dit betekent dat GoGreen IT bij problemen of defecten altijd binnen 24 uur voor een oplossing zorgt. Kunnen wij de pc repareren, dan doen wij dit uiteraard. Is dit helaas geen oplossing, dan leveren wij direct een soortgelijke desktop aan. Na afloop van het leasetermijn halen wij de tweedehands refurbished desktops op en vervangen deze weer voor nieuwe modellen. Dat is de kracht van duurzaam ondernemen!

 

 

Tweedehands desktop kopen

Ben je klaar om de computers binnen je onderneming te vervangen? Neem een kijkje bij GoGreen IT voor alle mogelijkheden. Wij bieden goedkope tweedehands desktops die volledig zelf samen te stellen zijn. Zo kunnen de refurbished computers eenvoudig worden uitgebreid tot pc’s voor zwaarder gebruik. Stel nu je eigen gebruikte refurbished desktop samen en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!

 

Heb je vragen over onze producten of heb je behoefte aan advies? Schroom niet en laat je adviseren door het team van GoGreen IT!

Contactformulier

Hoe wens je het contact?
Recente berichten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit, analyse en advertenties.